Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bo odpowiedzielność za dziecko to poważna sprawa. Pomijając te wykopowe kłótnie o "beciakach" itp. to mężczyzna, który nie był nigdy w związku wchodząc w taką relację będzie miał duże problemy, gdyż skacze do głębokiej wody.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja tak zrobiłem znalazłem sobie mamuske menagera z korpo, skończone studia, dwa kierunki, dwa dodakowe języki na c1 biznesowe. Polecam, inny poziom rozmowy a dodatkowy plus że musi zarządzać, słucha się w domu, jest to jej bardzo na rękę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Samotne matki oczekują ogarniętego faceta, który w razie potrzeby da im wsparcie, a nie kolejnego chłopca, którym trzeba się zajmować.

Takie kobiety to dobra opcja jeśli jesteś ustawiony i chcesz mieć dużo atrakcyjniejszą od siebie, w pozostałych przypadkach mija się to z celem.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim bo niestety natura jest nieubłagana i każdy woli wychowywać swoje niż cudze , ludzie nie chca czasem nawet mieć swoich dzieci a weź sobie teraz kobitę z cudzymi , trać zasoby czas majątek na geny innego kolesia
Nie mówię że samotnym matkom nie należy się szczęście ale doskonale rozumiem jak ktoś ich nie chce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo to jak gra na czyimś save. Jak nie byłeś nigdy w związku to chciałbyś przeżyć wszystkie jego etapy, a nie nagle logować się na czyiś serwer. To dobre dla rozwodników ze swoimi dziećmi.
- Chodź, wyjdziemy do kina.
- Nie no co ty nie mamy z kim dziecka zostawić xd, (które nawet nie jest jego xd)

To tyle jeśli chodzi o romantyzm i poznawanie siebie xd
  • Odpowiedz
Ja nie rozumiem czemu przegrywy nie zainteresują się samotnymi matkami

@mirko_anonim: Niestety interesują się.
Ale odpowiem na pytanie ogólnie - ci którzy się nie interesują mają resztkę honoru. Szczytem cuckoldztwa jest wychowywanie nie swojego dziecka. Taka prawda.
  • Odpowiedz