Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +14
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

@mirko_anonim: A to faceci tak nie robią? xd
@mirko_anonim: chyba tylko przegrywy xd
To pozostałości z ewolucji.
Dawniej baba nie przeżyła by bez chłopa sama w północnej Europie zimy,
Więc musiała płynnie przejść od jednego do drugiego. Żeby utrzymać bezpieczeństwo.
Teraz baba co prawda jest wspierana przez kukoldzki system zapomogami, ale u wielu jeszcze stary wgrany program został w użyciu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@lexico: potrafią
@jagoslau: czyli warto mieć koleżanki bo jest szansa że wybierze cie z grupy?
───────────────
──
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
To nie zależy od płci raczej
Ps zazwyczaj ze związku z związek wskakują osoby z narcystycznym charakterem , normalna osoba potrzebuje czasu żeby się złożyć do kupy
@lubiejescfrytki: no dobra, niektóre potrafią
zadowolona?
@mirko_anonim: No robią xD sam za studenciaka odstawiałem cyrki aby sprowokować, pokłócić się i potem od razu hyc w nowy związek xD i jeszcze lubiłem tak poprowokować np. umawiając się z jej koleżankami aby dobrze zapiekło xD bo jak tam się kopneliśmy w dupę to spoko, gorzej jak druga strona odwalała manianę aby to ratować i się płaszczyła ale też próbowała dowalić, więc każda kłótnia, czasem nawet o
@Zakretka21:
@lubiejescfrytki:no cóż ...