Wpis z mikrobloga

Zawsze mnie zastanawiało jak to jest że kobiety tak łatwo potrafią wejść w nowy związek "tydzień" po rozstaniu z poprzednim?

@mirko_anonim: A to faceci tak nie robią? xd

Chyba tylko chłopy potrafią być singlami przez lata (o ile nie całe życie).

@mirko_anonim: chyba tylko przegrywy xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Zawsze mnie zastanawiało jak to jest że kobiety tak łatwo potrafią wejść w nowy związek "tydzień" po rozstaniu z poprzednim?

Czasem wejdę sobie na FB i patrzę że laska którą znam nagle jest w związku z nowym typem a przecież jeszcze miesiąc temu była z innym przez jakieś kilka lat i to była wielka miłość xD.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobre parę lat temu, moja znajoma zerwała z chłopakiem, chciałem się wokół niej zakręcić tylko po jedno, bo słyszałem że jest łatwa, ale po kilku dniach od zerwania już miała kogoś XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rozmawiałem z dziewczyną, która 4 lata była w związku i przez 2 lata już wiedziała, że to nie jest to... mówi, że jak się rozchodzili to już miała przepracowane rozstanie w ciągu tych ostatnich lat
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: NATURA...

To pozostałości z ewolucji.
Dawniej baba nie przeżyła by bez chłopa sama w północnej Europie zimy,
Więc musiała płynnie przejść od jednego do drugiego. Żeby utrzymać bezpieczeństwo.

Teraz baba co prawda jest wspierana przez kukoldzki system zapomogami, ale u wielu jeszcze stary wgrany program został w użyciu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Vadzior: a robią? ja od dobrych lat wypruwam sobie żyły na tinderze i wszystko na nic. Zresztą na żywo też staram się łapać kontakt i nic. Ostatni raz spotykałem się z dziewczyną wiele lat temu xD

@jagoslau: czyli warto mieć koleżanki bo jest szansa że wybierze cie z grupy?

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): wiele kobiet tkwi w zwiazkach z braku laku. milosci z ich strony dawno nie ma, ale obecny nie jest az taki zly, nikt wyrznie lepszy do niej nie podbija, a jednak dla nich bycie w zwiazku jest tez po prostu oplacalne XD dlatego jak trafi sie lepszy bolec to wtedy cyk zmiana nastepuje w ciagu dnia bo na poprzedniego od dawna juz i tak miala w------e

• Odpowiedz
@mirko_anonim tacy sa i faceci , ja po każdym związku mialam minimum półtora roku przerwy ale najczęściej po kilka lat
To nie zależy od płci raczej
Ps zazwyczaj ze związku z związek wskakują osoby z narcystycznym charakterem , normalna osoba potrzebuje czasu żeby się złożyć do kupy
  • Odpowiedz
a robią?

@mirko_anonim: No robią xD sam za studenciaka odstawiałem cyrki aby sprowokować, pokłócić się i potem od razu hyc w nowy związek xD i jeszcze lubiłem tak poprowokować np. umawiając się z jej koleżankami aby dobrze zapiekło xD bo jak tam się kopneliśmy w dupę to spoko, gorzej jak druga strona odwalała manianę aby to ratować i się płaszczyła ale też próbowała dowalić, więc każda kłótnia, czasem nawet o
  • Odpowiedz