Aktywne Wpisy

phaxi +111
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +323
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

Jak prowadzić rozmowę z dziewczyną którą mam na oku?
Sprawa wygląda tak: mam przyjaciółkę z którą znam się od 2 lat. Oboje jesteśmy singlami i znamy się bardzo dobrze. Był okres że pisaliśmy dosłownie codziennie, ale przez jakieś sprzeczki zrobiło się w "kratkę". Dalej mamy ze sobą kontakt i można powiedzieć że spędzamy razem sporo czasu. Co weekend właściwie się widzimy w gronie znajomych, raz na parę dni chodzimy we dwoje przejść się z psami na spacer.
Ale to nasze pisanie zrobiło się strasznie miałkie, jakbym stał się k------o nudny na przestrzeni ostatniego roku. Chciałbym te relacje jakoś wskrzesić, żeby znów częściej się interesowała co u mnie ale nie wiem jak. Brakuje mi odwagi na wyznania prosto z mostu i chyba brakuje mi sprytu na subtelny przekaz.
Mógłbym poruszyć tutaj wiele kwestii, ale nie chce teraz wypisywać chaotycznej rozprawki.
Po prostu chciałbym z kimś o tym pogadać, ale za bardzo nie mam z kim. Chciałbym żeby ktoś mi wskazał co robię źle, albo zdiagnozował czy warto się starać/coś w sobie zmienić czy dać sobie spokój z tą laską.
#zwiazki #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Im szybciej tym lepiej. Taka prawda
Tylko jest haczyk, jeżeli była zainteresowana, ale już nie jest, to po spóźnionym wyznaniu może ograniczyć kontakt, bez wyznania przyjaźń potrwa trochę dłużej ale raczej nie za długo skoro już się psuje, więc lepiej zaprosić.
Skoro psucie się kontaktu jest tylko przejściowe, to może przyjaźń podziała dłużej, sam musisz ocenić ile. Gwarancji nie ma, może trzyma ją ciekawość czy gość mnie chce i po wyznaniu gra skończona i sajonara, ale może widzi w tym faktyczną przyjaźń i będzie kontynuować. Albo załapiesz się jeszcze na