Aktywne Wpisy

galek +84
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
Neobychno +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sytuacja mojego dobrego koleżki który wczoraj podzielił sie tym co mu sie przytrafiło i prosił o radę ale sam nie wiedziałem co doradzić.
On 25 lat, dobrze zbudowany i przystojny, poznał jakiś czas temu na siłownie babke ok 40 ale mega zadbaną, taka za którą nie sposób się nie obejrzeć. Poszedł flirt i załapało, mówił że takich akcji nie miał z żadną równieśniczką, generalnie babka mega (widziałem foty). Problem pojawił się kilka dni temu jak okazało się że ma męża. Wcześniej mówiła że singielka z wyboru a ziomek całkiem przypadkiem odkrył że nie do końca. Mąż zasuwa na delegacjach na naprawdę wysoki standard życia i nie ma go większość czasu w domu w tygodniu a babka korzysta i dokazuje. Kumpel załamany bo nie ruszyłby jakby wiedział że taka sytuacja. Znalaźlismy go na fb - i foty ma z tą żonką pełne romantico. Gdyby tylko wiedział co tam sie dzieje pod jego nieobecność.
Inna sprawa jak można babie zaufać. bedziesz wypruwał dla niej żyły i na koniec dostaniesz po pysku że cie nie było.... smutne to i naprawdę szkoda typa i ziomka. Bo wg mnie on nie jest winny. Niestety ta babka ma charakterek i coś czuje że jeszcze odwróci kota ogonem i mąż nie uwierzy w zdrade. doradziłem mu całkowite urwanie kontaktu, mimo iż babka pisze kiedy kolejna "sesja". chore czasy. #logikarozowychpasko
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Jakby... To chyba nie jest takie trudne żeby się dowiedział?
To daj chłopu szansę, niech sobie uwierzy albo nie. Ma to w dupie albo nie.
A to stara baba nie wie co robi ? To ona przysięgała wierność nie ten koleś który suma sumarum jest wolny
To ona zdradzila męża i to ukryła
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora