Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rozwiodłem się z żoną rok temu. Mieszkaliśmy u jej rodziców. Rozwód z jej winy - tak ją jakiś bogaty niemiec przekabacił że się zakochała przez internet i wyjechała do niego. Od tamtego czasu nie wraca ale utrzymuje kontakt ze swoimi rodzicami i podobno jest szczęśliwa. Teraz to co napiszę zabrzmi być może dziwnie ale ja nadal mieszkam u jej rodziców. Lubią mnie bardzo i w sumie to nadal mają żal do swojej córki że mnie zostawiła i przepraszają mnie za nią.

Płacę im full rachunki (śmieci, prąd, woda) bo tego nie ma dużo na wsi. Zaakceptowali nawet moją nową kobietę i nie mają nic przeciwko że się wprowadziła do ich domu (trwa to już około miesiąca). Ale jak się moja ex żona dowiedziała o tej sytuacji (niestety teściowa chciała ją ugryźć i się pochwaliła jak to sobie super radzę w życiu i niech córka patrzy co straciła) to wpadła w szał i powiedziała że przyjedzie tutaj i osobiście własnymi rękami mnie wyp*%$%*@# z jej własnego domu (nawet nie jest na nią przepisany ale mniejsza z tym).

Wyprowadziłbym się nawet dziś ale niestety finanse mi nie pozwalają. Jestem bezrobotny od jakiegoś czasu i żyję z kupki. Do swoich rodziców nie chcę wracać bo mają małe mieszkanko i się nie pomieścimy. Rodzice dziewczyny też odpadają bo jest z nimi śmiertelnie skłócona. Nie wiem co robić zupełnie. Czy ona ma prawo wywalić mnie bądź co bądź nie z jej domu bo dom jest jej rodziców którzy nie mają nic przeciwko temu że u nich mieszkam. Czy jakbyśmy podpisali jakąś dajmy na to umowę najmu to by załatwiło sprawę?

#niebieskiepaski #zwiazki #rozwod

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Notatka moderatora: #takbylo
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

1. wymelduj ja
2. niech ci rodzice przepiszą na ciebie chałupę z warunkiem ze mogą mieszkać do śmierci
a ty ich utrzymujesz w ramach zobowizan jakis
  • Odpowiedz