Aktywne Wpisy
fshm +81
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz

@mirko_anonim: łobuz kocha najbardziej xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Tacy nie rozumieją, że w realnym życiu cyferki i wymiary nie mają takiego znaczenia
────────────────────
A jak jako swoje główne zalety wymieniasz te finansowe, no to cóż... Zresztą o niej też piszesz raczej perioratywnie, być może odczuła to też już na spotkaniu. ¯_(ツ)_/¯
Tak jak pisałem wcześniej, gość poznał na tinder i nic nie przeżył z laską stąd musi posiłkować się cyferkami i stereotypowym minimum żeby wejść na tindera:
- zarobki [checked]
- wygląd [checked]
-
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord