Aktywne Wpisy

Defined +769
titus1 +184
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Jakie zainteresowania u różowych wydają wam się ciekawe? Często tutaj pojawia się, że różowe są nudne, bo nie mają ciekawych zainteresowań, może macie przykłady ze swojego życia, że różowa robiła coś co was zainteresowało/zaintrygowało?
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Dla mnie nie ma to znaczenia dopóki moje zainteresowania nie podlegają krytyce
@mirko_anonim: zainteresowanie moją fujarą
z fartem
@mirko_anonim: Osobiście uważam, że to nie jest kwestia nudnych zainteresowań u kobiet chociaż mnie na przykład robienie makijażu nie interesuje mnie za bardzo pomimo tego iż nawet sam jestem zafascynowany w jakiś sposób tym, że na
@mirko_anonim:
Jak facet jest zakompleksionym sfrustrowanym życiem incelem to każde zainteresowania kobiet są dla niego "nudne" i "gorsze" od jego własnych i będzie nawet na tym polu próbować walczyć z kobietami, by sobie je obrzydzić, bo wie, że i tak żadnej nigdy nie dotknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cztero0404: a to nie tak że faceci uważają za zainteresowania tylko konkretne aktywności a inne (typowo babskie) nie wliczają w definicję zainteresowań, więc dla nich "malowanie paznokci" jest niżej w hierarchii od "oglądanie meczu Zimbabwe vs Kongo sprzed 20 lat pierdząc w kanapę popijając harnasia"?
@AlienFromWenus: I widzisz, to absolutnie nie jest tak. Po prostu bardzo duża część kobiet w momencie kiedy zapytasz się o ich zainteresowania wymyśla pewne rzeczy żeby
Moze mają nietypowe i się wstydzą przyznać by nie spłoszyć faceta który może o nich dziwnie pomyśleć lub uznać za niekobiece
U nich zainteresowania = zainteresowane tym żeby kiedyś samej coś takiego robić jak widziały u kogoś xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
To powoduje, że jak ktoś napisze, że jego zainteresowaniem są takie rzeczy jak filmy/seriale, książki, podróżowanie, granie, makijaż, moda, to ludzie mający w głowie słowo "pasja" się śmieją. A to są całkiem legitne i w porządku zainteresowania.
Nie każdy musi mieć pasję i nie jest
źródło: temp_file1118287250229254273
Pobierz