Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rok temu Tindera zainstalowałem, nie była to najlepsza decyzja, bo wraz z trochę innymi okolicznościami mnie to swego czasu przybiło.

No ale minęło, teraz w sumie dalej nie wiem po co mam, ale jest jakaś nadzieja.

W sumie nie jest tak źle, gdybym tylko potrafił się odezwać jak już jest para, to byłoby lepiej... Ale jakoś nie umiem i tak mnie nie ciśnie - tego w sobie nie rozumiem.

Swoją drogą ultra wybredny jestem, wiem że to nie pomaga, ale na szczęście nie mam takiego parcia by na siłę zmniejszać próbować z kimś kto mi się nie podoba. I nie chodzi o to, że ma być modelka, po prostu musi mi coś się spodobać, a po drugie odrzucam jak widzę polskie rapsy, często palenie też mnie odrzuca i w ten sposób mam wrażenie, że 99% dziewczyn jest dla mnie nieatrakcyjnych. Dodając do tego, że ja nie jestem atrakcyjny, to wychodzi, że pozostaje życie samotnika xD.

Trochę to też pewnie przez zdjęcia, bo na żywo wydaje się sobie mniej wybredny pod kątem optycznym, ale pozostaje reszta i ja xD.

Szczerze mówiąc przez ten czas trafiłem dosłownie na jedną osobę, która mnie niesamowicie oczarowała, nie tylko wyglądem, ale i całością, zainteresowaniami, czy nawet muzyką której słuchała (no pasowało). I w tej sytuacji potrafiłem raz w życiu zacząć rozmowę, tyle że nie dostałem odpowiedzi, a po dwóch dniach usunęła parę xD.

No tak się chciałem wygadać.

#tinder #przygryw #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rok temu Tindera zainstalowałem, nie była to ...

źródło: Grid-Art-20240830-121412672

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dobra, to drugi wpis na który odpowiadam w ciągu kilku minut gdzie chad nie ma powodzenia na Tinderze. Upadek tej platformy chyba znacznie przyspiesza ()
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak po roku Tobie się 1 laska spodobała to myślę że za 30 lat tam kogoś znajdziesz xd

ja nie mówię iść w ilość, ale jak Ty jesteś wybredny jak największe damulki i nawet Ci się nie chce do tych typiar gadać to ja nwm na co liczysz

chyba jesteś romantyk, co liczy że spotka tam myszkę 10/10 i ona też przez lata na tinderze do nikogo nie pisała,
  • Odpowiedz
Jak masz parę to pisz do niej, jak się da to się spotkaj. Nie ważne czy w twoim typie, czy gruba czy pali. Ważne żeby gadać z ludźmi. Nie musisz się z tymi laskami żenić. Ćwiczysz gadanie. Z taką co ci się nie podoba to chyba będzie łatwiej.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: z tego co zrozumiałem to właśnie tutaj jest taki problem,że jak jest para to się chłop nie umie odezwać, na początku o tym pisze. Jak on nawet nie gadał z kobietą i nie był na randce. Dobrze by było jakby chociaż raz wyszedł, po 10 jak się zmęczy to może odpuścić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Dietetyq: wiem i tu się zgadzam, że to jest generalnie mój problem. Nie narzekam, że dziewczyny są jakieś tam i tak dalej, po prostu w większości no nie poruszają mnie. Znaczy jest trochę takich, które wydają się fajne naprawdę pod różnymi kątami dla mnie, ale z nimi nie miałem par po prostu :P. Więc trafiła się para z jedną, która jakby naprawdę mnie pociągała na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mnie zaciekawiły te statystyki po prawej, bo nie mam ani nie miałem do czynienia z tą aplikacją. Kobiety swipują w prawo w 7% przypadków a faceci w 40%? Ciekawe czy to kwestia wybredności czy tego, że niektórzy swipują w prawo co się da (i traktują to jako metodę na powodzenie).

W dodatku 2,5% swipów facetów w prawo jest sparowanych z pozytywną reakcją od kobiet? Słabo. A w przypadku kobiet
  • Odpowiedz
@Kotdog: problem jest też taki że z nieatrakcyjna laska gada się łatwiej pomijając fakt że czasem są bardziej toxic
Ja raz wyszedlem z taką poniżej średniej którą miałem i gadałem totalne głupoty raz mi aż było w sumie głupio że aż tak żartowałem a laska że może mi przywieźć bryloczek z Paryża xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Aż z ciekawości wygenerowałem sobie ten raport z Tindera. U mnie sytuacja podobna, czyli tylko w 6,9% przypadków daję w prawo. I nie traktuję tego jako wybredność, a raczej to, że na Tinderze bardzo mało przebywa kobiet z moich "klimatów". A te wszelkie "modelki" są dla mnie odpychające.
Piszesz, że nie potrafisz się odezwać po sparowaniu. Ja np ma zasadę, że powinna odezwać się osoba, której wyskakuje komunikat o
  • Odpowiedz