Aktywne Wpisy
bulba1605 +74
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
Nacho_Libre +2
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Hej,
Potrzebuję porady, czy mam się czym przejmować.
Chciałem wypróbować serwis fakturowanieonline i zarejestrowałem tam konto. Teraz boję się, że będą mnie chargować automatycznie, regulamin jest tutaj:
https://www.onlinefakturowanie.pl/warunki-korzystania
1. Umowa o świadczenie usługi, tj. umowa o dostępie do Aplikacji, zawierana jest między Dostawcą a Użytkownikiem, gdy Użytkownik zarejestruje się w Aplikacji tworząc konto Użytkownika wprowadzając adres e-mail, a następnie zaloguje sie otrzymanym kodem. Aplikacja jest dostępna bezpłatnie przez pierwszych 35 dni po rejestracji („okres próbny”). W trakcie okresu próbnego dostęp do Aplikacji jest dobrowolnym jednostronnym świadczeniem Dostawcy, a Użytkownik nie ma żadnych prawnych roszczeń do tego. Następnie Aplikacja jest dostępna po wybraniu subskrypcji. W ramach tego wyboru Dostawcy przysługuje prawo do wynagrodzenia za subskrypcję. Umowa obowiązuje tak długo, jak Użytkownik płaci za subskrypcję, lub do momentu, gdy Użytkownik poprosi Dostawcę o anulowanie konta Użytkownika. W przypadku anulowania konta Użytkownika przed upływem wykupionego okresu, Dostawca nie zwróci opłaty za subskrypcję ani jej części. Umowa ulega rozwiązaniu także w przypadku likwidacji lub rozwiązania Użytkownika lub Dostawcy.
Użytkownik jest zobowiązany do podania swojego istniejącego i prawidłowego adresu e-mail.
Użytkownik zobowiązany jest do zapłaty opłaty dostawcy po upływie wersji testowej.
Użytkownik powinien używać aplikacji wyłącznie do celów księgowych w rozumieniu ustawy nr 563/1991 r. o rachunkowości.
Użytkownik nie może podać więcej niż jeden adres e-mail.
Dostawca nie ponosi odpowiedzialności za dane i treści, które użytkownik przesyła podczas korzystania z aplikacji. Użytkownik zobowiązuje się do korzystania z aplikacji zgodnie z prawem i niniejszymi Warunkami.
Użytkownik jest zobowiązany do ochrony swoich danych dostępowych do usług świadczonych przez dostawcę i ochrony ich przed nieuprawnionym wykorzystaniem przez osoby trzecie.
Użytkownik zrzeka się wszelkich roszczeń o odszkodowanie lub utracone zyski wynikające z niewywiązania się przez Dostawcę z jego zobowiązań.
Co naljepiej tutaj zrobić? W regulaminie nie ma nigdzie, jak zrezygnować z tego.
Dzięki za pomoc
#prawo #poradyprawne #pytanie #prawnicy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim