Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja już usunąłem konto (a miałem je 10 lat), bo zauważyłem, że przeglądam na siłę i tak naprawdę niczego na wykopie ciekawego nie ma. Na głównej spam z portali "informacyjnych", w komentarzach same wyzywanie się i zero miejsca na dyskusję. Nawet moje komentarze zaczęły się powtarzać, bo myślałem, że cokolwiek komukolwiek da się wytłumaczyć.
A na Mirko może ze dwie odpowiedzi maks o ile nie są to #heheszki. Nie da się już o nic tu zapytać. Nikogo z wiedzą tu nie ma.

Jak chcecie naprawdę robić strajk i utrudnić życie białkowi, któremu zależy tylko na spamodawcach to zacznijcie wrzucać wpisy jak zbanowany @urzadpocztowywgryficach czy tam Gryfinie.

Typ każdy swój wpis wrzucał w formie obrazka niczym zryte Grażyny na fb, które myślą, że tak jest lepiej widoczny.

Piszcie komentarz, róbcie screena, a potem dopiero publikujcie obrazek. Wtedy albo Wykop zatrudni więcej Maćków z pfronu do moderacji albo będzie musiał wydać kasę na AI do robienia masowego OCR obrazów by wiedzieć co cenzurować.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja już usunąłem konto (a miałem je 10 lat), b...

źródło: 644054340f531.image

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
nieustraszona-dziennikarka-94: ja cieszę się że Bialkov w pewnym momencie wymyślił obowiązek podania numeru przy rejestracji. Dzięki temu nie założyłam kolejnego konta po dziesiątym emoquicie, przez to spędzam tu mniej czasu i jedynie lurkuję z pół godziny dzienie zamiast shitpostować godzinami jak dawniej.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz