Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +3
#primemma
Chciałbym kiedyś zobaczyć jej walkę w k1 z kowalkiewicz czy Jędrzejczyk
Chciałbym kiedyś zobaczyć jej walkę w k1 z kowalkiewicz czy Jędrzejczyk

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

Ja już usunąłem konto (a miałem je 10 lat), bo zauważyłem, że przeglądam na siłę i tak naprawdę niczego na wykopie ciekawego nie ma. Na głównej spam z portali "informacyjnych", w komentarzach same wyzywanie się i zero miejsca na dyskusję. Nawet moje komentarze zaczęły się powtarzać, bo myślałem, że cokolwiek komukolwiek da się wytłumaczyć.
A na Mirko może ze dwie odpowiedzi maks o ile nie są to #heheszki. Nie da się już o nic tu zapytać. Nikogo z wiedzą tu nie ma.
Jak chcecie naprawdę robić strajk i utrudnić życie białkowi, któremu zależy tylko na spamodawcach to zacznijcie wrzucać wpisy jak zbanowany @urzadpocztowywgryficach czy tam Gryfinie.
Typ każdy swój wpis wrzucał w formie obrazka niczym zryte Grażyny na fb, które myślą, że tak jest lepiej widoczny.
Piszcie komentarz, róbcie screena, a potem dopiero publikujcie obrazek. Wtedy albo Wykop zatrudni więcej Maćków z pfronu do moderacji albo będzie musiał wydać kasę na AI do robienia masowego OCR obrazów by wiedzieć co cenzurować.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 644054340f531.image
Pobierz─────────────────────
·
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: od czasu wykopu 2.0 mocno się tu popsuło