✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy jeśli jestem na b2b i firma wymaga ode mnie podania wszystkich innych moich kontraktów, to jaki jest najgorszy scenariusz jak oszukam i nie podam? ( ͡°͜ʖ͡°) #it #b2b
@mirko_anonim: w praktyce to nie mogą sprawdzić jakie masz inne kontrakty jak sam ich nie podasz... mogą co najwyżej po numerach faktur dochodzić ile ich wystawiasz, ale jak zrobisz numerację miesięczną to po prostu tej firmie będziesz pierwszą w miesiącu wystawiał i wywalone... z drugiej strony... czy to jakaś tajemnica dla kogo jeszcze pracujesz? mój główny kontrahent, oraz inni mniejsi raczej się orientują dla kogo robię... i nigdy z tego
@mirko_anonim: Co to za granda? xDD Podaj kilka ministerstw, kilka spółek Skarbu Państwa, jakieś hinduskie IT i niech sрierdalają. Uj ich obchodzi dla kogo pracujesz
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
Czy jeśli jestem na b2b i firma wymaga ode mnie podania wszystkich innych moich kontraktów, to jaki jest najgorszy scenariusz jak oszukam i nie podam? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#it #b2b
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: To oszukasz czy nie podasz?
z drugiej strony... czy to jakaś tajemnica dla kogo jeszcze pracujesz? mój główny kontrahent, oraz inni mniejsi raczej się orientują dla kogo robię... i nigdy z tego
Podaj kilka ministerstw, kilka spółek Skarbu Państwa, jakieś hinduskie IT i niech sрierdalają. Uj ich obchodzi dla kogo pracujesz
@mirko_anonim: xD