Aktywne Wpisy

Marcinnx +37
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
gaz_wieprzowy +61

Co chcesz usłyszeć jak pewnie w środku sam wiesz kim ona jest
Mi się nie zdarzylo nawet na spotkaniu z jakimś kolega opowiadać o innych a wy już razem baraszkujecie a ona gada o innych typach , laska do w-------a
Nie przenosi się gór dla ludzi którzy dla ciebie by nie przeskoczyli nawet kaluzy zacznij się szanować
No i co jej powie ? Nie gadaj mi o czadach jacy są super bo mi smutno ? Takich ludzi się wywala z życia ostrym kopem , niech sobie te gierki uprawiają na kimś innym
Żaden człowiek nie jest wart tego żeby się pozbawiać honoru prosząc o coś jak żebrak
Jeśli ktoś z własnego
Tak walnąć pięścią w stół żeby ktoś kto ma charakter szona nagle się zmienił xDD
True też pasuje to powiedzenie
@obeznany: nie rozmieniaj tego słowa na drobne. Nie jest przyjacielem tylko zwykłym znajomym, tamponem emocjonalnym i zabijaczem nudy.
W odróżnieniu od amerykańskiego, gdzie 'friend' nie znaczy kompletnie nic, w polskim 'przyjaciel' znaczy dużo. Ja sam mam dosłownie kilku a znam setki ludzi.
eot
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Pierodolenie. Jej robił dobrze, a ona? Jak by jej zależało to tak to nie wygląda.