Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim no widać że nieuczciwa i tyle
Co chcesz usłyszeć jak pewnie w środku sam wiesz kim ona jest
Mi się nie zdarzylo nawet na spotkaniu z jakimś kolega opowiadać o innych a wy już razem baraszkujecie a ona gada o innych typach , laska do w-------a
Nie przenosi się gór dla ludzi którzy dla ciebie by nie przeskoczyli nawet kaluzy zacznij się szanować
  • Odpowiedz
@Shagal

@mirko_anonim: 4 miesiące? Słabo to wygląda. Wyłóż kawę na ławę i wóz albo przewóz.

No i co jej powie ? Nie gadaj mi o czadach jacy są super bo mi smutno ? Takich ludzi się wywala z życia ostrym kopem , niech sobie te gierki uprawiają na kimś innym
Żaden człowiek nie jest wart tego żeby się pozbawiać honoru prosząc o coś jak żebrak
Jeśli ktoś z własnego
  • Odpowiedz
@Linnior88: Racja, jednak z wami jest tak, że czasem trzeba walnąć pięścią w stół żebyście nas szanowały. Być może taka sytuacja mogła by poprawić tę relację, ale zasadniczo się z Tobą zgadzam i nie daję większych szans na powodzenie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim niezły b8 m8 z anonima. 4 miesiące się spotyka i jedyne co księżniczce zrobił to słaba mineta i palcówa. Jak ktoś ma podobny problem w realu to niech się przebada bo to nie jest normalne. To nie związek czy spotykanie się tylko bycie przyjacielem i poduszką emocjonalną.
  • Odpowiedz
@Shagal

@Linnior88: Racja, jednak z wami jest tak, że czasem trzeba walnąć pięścią w stół żebyście nas szanowały. Być może taka sytuacja mogła by poprawić tę relację, ale zasadniczo się z Tobą zgadzam i nie daję większych szans na powodzenie.

Tak walnąć pięścią w stół żeby ktoś kto ma charakter szona nagle się zmienił xDD
  • Odpowiedz
bycie przyjacielem

@obeznany: nie rozmieniaj tego słowa na drobne. Nie jest przyjacielem tylko zwykłym znajomym, tamponem emocjonalnym i zabijaczem nudy.

W odróżnieniu od amerykańskiego, gdzie 'friend' nie znaczy kompletnie nic, w polskim 'przyjaciel' znaczy dużo. Ja sam mam dosłownie kilku a znam setki ludzi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim 4 miesiące i takie akcje? Weź Ty ja olej. Jak pisałeś o jakiś kłótniach to ja myślałam że macie staż bardziej 2 lata a nie kurde 4 miesiące kiedy to powinniście świata poza sobą nie widzieć i spijać sobie z dziubkow a nie mieć problemy… ona traktuje Cię jak pocieszenie. Jak poczuje się lepiej i pewniej znów to Cię rzuci dla innego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zręczny-znawca-17: Przecież spotykacie się DOPIERO 4 miesiące a nie aż. Za dużo wykopu czytałeś że jak laska nie da na 2 spotkaniu to ma chada na boku i nie jest zainteresowana. Typie, jak laska jest normalna to do takich rzeczy trzeba czasu, nie bądź spermiarzem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz