Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +16
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
almete +6
wygrywacie czy nie

#perfumy
Ja chłop 24 lvl i nigdy nie używałem perfum, zawsze dezodoranty/antyperspiranty. Mam kilka pytań, to nie żaden troll, proszę o poważne odpowiedzi:
1. Jakie perfumy polecacie na początek? Coś powiedzmy do 500 zł.
2. W jakich miejscach się psikać i ile?
3. Na jakie okazje się psikać? Na każde wyjście z domu, czy to praca, czy jakiś wypad ze znajomymi?
4. Czy podczas używania perfum mogę/powinienen również używać dezodorantów/antyperspirantów? Pocę się dość mocno.
Z góry dziękuję za pomoc.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1. Zależy co się lubi. Pełno polecajek na tagu, trochę rozbiórek. Można popróbować
2. W miejscach „pulsujących” (szyja, zgięcie łokci i tak dalej)
Co do antyperspirantu to są takie bezzapachowe więc jedno drugiemu nie przeszkadza :) A ile psikać? To zależy jaki zapach i jaka osoba.
@korbuzz: Do snu też (。◕‿‿◕。)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
───────
@Omniscient: A moja lubi jak psiknę się delikatnie jakimś słodziakiem (Eros, Kismet, itp.), oby nie za dużo bo to nie ma dusić, tylko utulić do snu. Znaczy się jako "perfumiarz" masz złą kobietę, może zastanów się nad zmianą? Tylko jej tego nie pokazuj, bo Ci jeszcze każe zlikwidować kolekcję XD
2. W przypadku w/w zapachów 6-7 psików wystarczy: 2 za uchem,
Ogólnie zasada jest taka że na lato na codzień i "do biura" zapachy świeże zielone cytrusowe ozonowe, na zimę (zwykle) cięższe, ciemniejsze lub słodkie.
Do garnituru, fraku i na wyjścia wieczorne zasada niekoniecznie wyżej obowiązuje.
jeszcze to czwarte pytanie xD. Nie ziomek, nie możesz używać antyperspirantów. Przyjeżdża komisja perfumiarska i jak zobaczą, że łączysz perfumy z używaniem antyperspirantu pakują cię do pierdla. Proponuję od razu rezygnacje z mycia się, ale skoro przez 24 lata życia nie używałeś w ogóle perfum, a jesteś świadomy że masz problem z poceniem się, to domyślam