Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Niestety to choroba połączona z typem charakteru - typ psychopatyczny. Na twoje zachowania niezgodne z jej wizją reaguje agresją i wpada w szał.
Wymusza agresją twoją uległość.
Kiedyś taka baba dostałaby kijem i znajdowała swoją pozycję w związku.
Do kolejnej akcji.
Dziś jesteś na przegranej pozycji.
Jak jesteś p--------m to
  • Odpowiedz
Przestałem czuć złość i obwiniać ją za jej zachowanie, bo cierpi na tym nie mniej niż ja i chcę jej pomóc.

@mirko_anonim: ogólnie ja nie wierzę w te bipolary i inne psychiczne wymyślone choroby. Już tu kiedyś pisałem, że są tarcza z gówna. Kobiety wykorzystują swoją nabytą przez media i polityków siłę i wykorzystują ją nie tylko przeciw partnerowi, ale też i dzieciom.
To jest tarcza przeciwko konsekwencjom ich złego
  • Odpowiedz
Przestałem czuć złość i obwiniać ją za jej zachowanie, bo cierpi na tym nie mniej niż ja i chcę jej pomóc. Niestety nie jest to łatwe gdyż twierdzi że wszystko to moja wina i chce iść na terapię dla par. Na propozycję wizyty u psychiatry wpada w złość że robię z niej wariatkę i awantura zaczyna sie od nowa.

żałosny beciaku już ją tłumaczysz u siebie w głowie, nawet ją profesjonalnie zdiagnozowałeś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Znam zajebistego, ale z WLKP. Kiedys przyjmowal zdalnie.
Moja ex rozowa postawil na nogi w kilka tygodni, wiec i moze u CIebie by dalo rade.
Ach uprzedzam pytania, zwiazek nie przetrwal tego rollercoasteru, ale z tego co wiem to ex rozowa na tyle sie ogarnalea, ze znalazla dobrze platna w prace w branzy, do ktorej ja zawsze namawilem (nie OFXD).
Wczesniej byla bezrobotna bo choroba ja zjadala.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @takJakLubimy: wiele na to wskazuje że tak jest, niestety. Mam siłę żeby walczyć, zobaczymy na jak długo.

@smallboobslover: Rozwód to ostateczność, jeśli żaden inny sposób poradzenia sobie z sytuacją nie przyniesie rezultatu. Jeśli ona nie zechce się leczyć, to nie pozostawi mi wyboru. Póki co to zapisała się 2x na konsultację online do psychologa (oczywiście bez mojej obecności i nie wiem co mu powiedziała)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-narrator-26: Przede wszystkim nie baw się w diagnozowanie przez internet. Idąc tym tropem można przypisać sobie każdą istniejącą chorobę. Psychiatra na początek to słaby wybór. Przez kilka lat odbijałem się od psychiatry do psychiatry, nic nie pomagało, a byłem u najlepszych. Aż w końcu zwykły internista zasugerował wizytę o endokrynologa i neurologa. Okazało się, że moje "problemy psychiczne" to tak naprawdę zaburzona gospodarka hormonalna + włókniak. W poprzednim poście wspomniałeś, że
  • Odpowiedz