Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam coś takiego ze swoim #rozowypasek, że jak mówię swoje przemyślenia, lub opinie, to nie spotykam się z akceptacją i dyskusją, ale że zdenerwowaniem, że nie uważam tak jak ona. Ze znajomymi ona tak nie ma. Ja z innymi tak nie mam. Pewnie jest tak, dlatego że jestem dla niej ważny i o każdym moim "złym" poglądzie myśli jak o czymś co by jej uwierało przez resztę życia. Mieliście podobnie? Co można na to poradzić? #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: hmh no to zależy o czym mówisz. Czy sprawy dotykaja aspektów typu nie chcę mieć dzieci w przyszłości albo czy bardziej nie lubię nowego albumu wykonawcy. Ludzie są różni a jak twoja dziewczyna chce żebyś we wszystkim się z nią zgadzał to trochę takie branie pod pantofel. Jeżeli w pewnym momencie przestaniesz jej mówić prawdę albo w ogóle mówić o czymś to takie "chodzenie po skorupkach jajek" niczego dobrego
  • Odpowiedz
Pewnie jest tak, dlatego że jestem dla niej ważny i o każdym moim "złym" poglądzie myśli jak o czymś co by jej uwierało przez resztę życia.

@mirko_anonim: nie. przed znajomymi przywdziewa maską, a z toba jest prawdziwą sobą. Opinie znajomych pewnie też ja wkurzają, ale poza domem na pokaz zgrywa kogoś kim nie jest. Moja matka na przyklad robila to samo, wsrod innych osob pelna ciepla, empatii i zrozumienia, a
  • Odpowiedz