Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Nie wiem skąd w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie wspaniałe? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało | brakuje 1mln singielek wg google i pierdyliona artykułów i spisu powszechnego więc skrajnie co drugi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim poszukaj opcji takich jak różne festiwale, darmowe warsztaty z jogi, aroterapii itp. Spróbuj aplikacji bumble, wejdź na konto wearealltogether na Instagramie. Tak możesz poznać dziewczyny a potem jej znajomą może kto wie. Najważniejsze żebyś się nie poddawał serio. Nie słuchaj facetów tutaj którzy się poddali i starają się pokazać najgorszą stronę kobiet by jakoś sobie usprawiedliwić ich decyzję.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyrozumiały-obserwator-10: Wiem, że to nie dla każdego, ale może u ciebie też się sprawdzi.
Ja odpuściłem już blisko 7 lat temu po ostatnim związku. Pierwsze trzy lata jeszcze coś próbowałem, poznałem 3-4 dziewczyny w tym czasie, ale ostatecznie były to znajomości bardzo krótkie i nic nie wnoszące. Z ryjem 5,5/10 i średnim statusem materialnym po prostu opuściłem, bo nie miałem już sił.
I wtedy właśnie się okazało, że wcale tego nie potrzebuję. Nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie sluchaj @dream_big i tym podobnych, pamietaj ze Twoje zdrowie psychiczne i fizyczne jest najwazniejsze. Zamiast dawac atencje tym zepsutym istotom, ktore totalnie nic dobrego do Twojego zycia nie wniosa skup sie na sobie, ogarnij sobie jakis cel i zacznij myslec glowa a nie wiadomo czym. Zimna kalkulacja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tylko do tego trzeba mieć pozycje i pieniądze, żeby jakkolwiek żyć w pojedynkę. bez tego w wojewódzkim to najwyżej pokój możesz wynająć. Bo jak górne widełki dają 4400 w takim gdańsku za robotę to jak chcesz mówić o jakości życia? Z dziewczyną bierzesz mieszkanko lub kawalerkę i dzielicie to na pół.
  • Odpowiedz