Aktywne Wpisy

elo_kebab +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +78
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

Czym teraz pachnie każdy facet? Które większe miasto to ciągle czuje ten sam zapach. Jakaś promocja była u bananowców? #perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@hikashi: Dlaczego niestety? Ja tam lubię ulepy, fakt że na sobie a nie innych facetach ¯\(ツ)/¯
@kolejne_juz_konto: bo jest fajny, ale przez przywłaszczenie sobie go przez oskarków i vifoniarzy...obrzydził mi się
@hikashi: Jakbym miał na to patrzeć, to pewnie połowy smrodów z mojej małe kolekcji bym nie używał. Takiego Boisika Bożego to musiałbym już pewnie odstawić, bo stał się bardzo popularny. Jak głupie jest to myślenie możesz sobie wyobrazić, przekładając to na np. samochody? Jak widzisz co chwilę jakąś markę na ulicy, to znaczy że masz nią
Komentarz usunięty przez autora
@kolejne_juz_konto: nie czułem ani razu xd Głównie co moment Elixira i raz po raz SWY
@hikashi: No ja ostatnio czuję coraz częściej, wykopki za bardzo nachwaliły i mamy tego pokłosie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)