@mirko_anonim: zgadzam się; gdybym miał obecne know-how wieku 22-24 lat to jeszcze bym pewne sprawy uratował; jestem 35-letnim przegrywem, ale z gatunku failed normie; truecelem nigdy nie byłem i wielu z nich naprawdę dobre rady nie pomogą, bo odkąd nie ma aranżowanych małżeństw to przepadli; a i wieki temu wychowywali często cudze dzieci;
Zazdroszczę zachowania pasji do grania, ja mam poczucie winy straszne, jak ogram 1-3 tytuły rocznie, co najmniej
Tylko moim zdaniem one by mi się bardziej przydały kiedy jeszcze byłem studentem.
@mirko_anonim: to dobre, bo jako student miałbyś te rady gdzieś. Pomyśl jak mogłobyś podejść do tej kwestii teraz, jak mógłbyś przekazać te rady może demu studentowi dziś? Nie da się.
motywacja spada z roku na rok.
@mirko_anonim: są 50 letni przegrywi którzy mają dla ciebie dobre rady, że życie jeszcze przed tobą, że wiele możesz
@mirko_anonim: Prawda jest tylko jedna, że czas mija i można działać tylko z tym co się w danym momencie dostępne ma, życie porusza się tylko w jednym kierunku, dodaje ciężaru lat i odbiera motywacji opartej na założeniach znanych z młodości i mówiąc prawdę wszyscy tu (większość oczywiście) na razie jesteśmy uprzywilejowani, przez wiek, sprawność, czy urodzenie w kraju (obszarze geograficznym) nie bez wad, ale jednak nie jest to śródlądowa Afryka
Ale sie dzis boty pisokonfowskie odpalily, jakby co najmniej pis wygral xdd. Elektorat KO po prostu ma wymagania. ktore nie zostaly spelnione, wiec elektorat to pokazal, tyle.
Zazdroszczę zachowania pasji do grania, ja mam poczucie winy straszne, jak ogram 1-3 tytuły rocznie, co najmniej
@mirko_anonim: to dobre, bo jako student miałbyś te rady gdzieś. Pomyśl jak mogłobyś podejść do tej kwestii teraz, jak mógłbyś przekazać te rady może demu studentowi dziś? Nie da się.
@mirko_anonim: są 50 letni przegrywi którzy mają dla ciebie dobre rady, że życie jeszcze przed tobą, że wiele możesz