spokojny-znawca-13: Potwierdzam, że tak było. Ja jestem zupełnie przeciętny i mniej więcej co trzecia laska mi odpisywała a potem mniej więcej z połową z nich udało mi się spotkać. Jeżeli nie wyglądałeś tragicznie, nie zaczynałeś rozmów od ,,hej, co tam?'' i byleś jako-tako ogarnięty w rozmowie to naprawdę dało się podziałać (zwłaszcza na Sympatii).
@mirko_anonim: trudno sie nie zgodzić mam takie same odczucia wtedy nawet 6/10 julki same pisały i były zainteresowane a teraz? musisz nawet zabiegać o atencje ulanej bulwy 4/10 po ścianie z dzieckiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: mordo mam to samo. Jak sobie przypomne tinderka z 2017 to bylo wtedy eldorado. Kiedys mialem tyle par ze mi sie apka zawieszala, a teraz? its over
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: raczej odnotowuje spadek normalnych ludzi na apkach. Wczesniej bylo duzo wiecej ludzi bo to byla nowosc i kazdy mial otwartą głowe. Teraz zostały tam tylko kobiety z problemami psychicznymi i takie z którymi nikt nie moze wytrzymać. Po drugiej stronie mamy stada spermiarzy i apka zeszla na psy
@wedkarz93: to zależy. Mój ziomek chad w wieku powyżej 30 lat przyciągał i nadal przyciaga do siebie nastoletnie d------i bardziej niż te 20letnie vifony. Ciągnęły do niego a zlewały swoich rówieśników, widziałem to na własne oczy wielkrotnie ale nie widziałem też zbyt dużo gości na jego poziomie w całym życiu. (jeżeli mowa o Polakach to tylko w młodych rocznikach, bo wiadomo oni już wyglądają lepiej)
@pymbelak: To znaczy wiekszość właśnie dziewczyn, by leciało na niego jakby był młodszy. Ale głównie chodziło o to, że takich chadów 30+ bardzo niewielu można spotkać.
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: jakiś czas temu wstawiłem zdjęcia z 2014 na portale randkowe i 3 ulane bulwy napisały w ciagu miesiaca i jedna z dzieckiem, pisałem też do przecietnych julek na 10 to 2 odpisały ale rozmowy kończyły sie pod kilkunastu minutach na drugi dzien nie było odzewu, żadna nie ciągnęła rozmowy bo pewnie chadom ciągły ale knage w tym czasie
@wedkarz93: widziałem jego zdjęcia jak miał 20 i moim zdaniem teraz wygląda lepiej, tłuszcz mu z mordy zszedł i ma zapadniete poliki i bardziej widoczne kości twarzy. Wtedy tego nie miał a był szczupły tez
Jeżeli nie wyglądałeś tragicznie, nie zaczynałeś rozmów od ,,hej, co tam?'' i byleś jako-tako ogarnięty w rozmowie to naprawdę dało się podziałać (zwłaszcza na Sympatii).
─────────────────
Na aplikacjach randkowych na 1 kobietę przypada 9 facetow to nie ma szans żeby było normalnie
Ja wtedy co chwilę miałem zaproszenie na film i wino
Teraz to jest niewyobrażalne
Komentarz usunięty przez autora