Aktywne Wpisy
Wellmen +94

vladi_putin +147
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
Więc niech się kiszą w tym smrodzie sami
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@Kotdog: też tak uważam. Jasne, ludzie mają swoje wady, ulegają emocjom, ale tacy po prostu jesteśmy. Myślę, że w większości chcemy jednak dobrze.
@mirko_anonim: najłatwiej udowodnić, że nie masz racji, pytając czy sam uważasz siebie za "gnidę z natury", jesteś "zepsuty i zawistny", donosisz na innych szefowi? Bo jeśli nie, to właśnie pokazałeś, że to nie jest tak, że ludzie tacy
A jeszcze jak masz to samo co kolega, że wszyscy są winni tylko nie on. Siebie nie widzi, zawsze dobrze robi, a jak mu coś powiedzieć