Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +148
Dermatolog we Wrocławiu ustawił sobie na Znanym Lekarzu wizyty na konsultację co pięć minut - 10:15, a następna o 10:20 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
źródło: 64EF91A4-8FB1-46E0-80F0-5BA50D7645EF
Pobierz
nitemar_ +463
Ale sie dzis boty pisokonfowskie odpalily, jakby co najmniej pis wygral xdd. Elektorat KO po prostu ma wymagania. ktore nie zostaly spelnione, wiec elektorat to pokazal, tyle.
#krakow
#krakow

Pewne rzeczy natura ma dobrze opracowane a człowiek to sobie pasuje wygodami i przyjemnościami. Im bardziej zaawansowana cywilizacja tym więcej ma wad, dlatego te cywilizacje upadały. Dlatego można się czegoś pożytecznego nauczyć od hindusów ale myślę że równie dużo a może i więcej można nauczyć się obserwując zwierzęta tzw powrot do korzeni
@sznurek_i_w_park W przypadku srania od zawsze xD
@Bdzigost xD
@aa-aa dziwne masz doświadczenia albo dziwną toaletę. Pocałunek Posejdona się zdarza -- ale właśnie bardziej winił bym toaletę. Przy moim obecnym kiblu nie mam w ogóle tego problemu a korzystam z tego stołka cały czas.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
@Fury_Warrior napisałeś bardzo niezrozumiale. Polecam ostatni zalinkowany filmik w celu wyjaśnienie problemów z zwieraczem. Jeśli Twój zwieracz jest często zaciśnięty i nie rozluźniony to masz podobny problem jak ja. Czyli najważniejsze to leczenie objawowe (3 suszone śliwki/dzień + PROCTO-ZAC MEME THOL BARRIER SPRAY + higiena) oraz wyeliminowanie przyczyny --
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Tak długi tekst to raczej po łebkach, da się inaczej? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Poza tym to nie filmik, a reklama produktu ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord