Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kursy u bukmacherów ustawiają eksperci czy automat? Ja postawiłem na drużyny z kursem 1.4 i 3x w 3 różnych kuponach przegrałem. Nawet nie zremisowała żadna drużyna xD. Rozumiem że jest to loteria, ale czy niższy kurs drużyny zwycięskiej nie oznacza że powinna lepiej grać? Czy tak jak wspomniałem jest to automat i nie warto się tymi kursami sugerować? Akurat zakład bez ryzyka to był także nic nie straciłem.
#pytanie #bukmacher #bukmacherka #mecz #mecze #pilkanozna

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: piłka to jest jeden z najbardziej losowych sportów a na pewno najbardziej losowy z popularnych. 11 chłopa z czego dopóki nie jesteś Messim to nie masz jak mieć zdecydowanego wpływu na grę. To calkowicie możliwe że trzech faworytów miało nagle gorszy dzień, bo w piłce masz gorszy dzień raz na 5 spotkań a w innych sportach raz na 20 lub jeszcze rzadziej.

W piłce jak masz mecz Niemcy -
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Tak jest w teorii, w praktyce bukmacherzy lekko podkręcają kursy tak, że przy tym dzieleniu nie zsumuje się do to 100%, a lekko powyżej, np. jutrzejszy mecz Arsenal City sumuje się do około 104% w STS
Reretos - @tyrytyty: Tak jest w teorii, w praktyce bukmacherzy lekko podkręcają kursy...
  • Odpowiedz
@Reretos: tak, nie widziałem jak to w prosty sposób wytłumaczyć, ale to co napisałem o konwersji z kursów do prawdopodobieństwa jest prawdziwe, ot po prostu poprzeczka poziom wyżej podniesiona, aby mieć zysk musisz buka oszukać nie na dodatni procent tylko na jeszcze większy np o 2 pp.
  • Odpowiedz