Aktywne Wpisy

brzusio +171

SaintWykopek +31
Mam 27 lat i po raz drugi podchodzę do nauki jazdy. Nie należę do osób, które dobrze radzą sobie ze stresem, ale tym razem muszę zrobić to prawko. W skrócie – dziadkowie są już starsi i czasami trzeba ich gdzieś zawieźć.
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
źródło: IMG_6095
Pobierz

Mirki/Mirabelki które znalazły partnera/partnerkę w wieku 30+ - po jakim czasie zamieszkaliście razem?
Mam jeden związek na koncie, ale długi. 31 lvl here, byliśmy razem 9 lat. Potem przerwa. Teraz jestem z rożowym od pół roku i zastanawiam się kiedy czas byłby odpowiedni zeby porozmawiac o mieszkaniu razem. Wcześniej w moim związku to było inne życie - byliśmy wtedy studentami, czasy były inne, mieszkało się różnie. A potem wygodnie razem się mieszkało.
Czy pół roku to za szybko aby taki temat poruszać?
Niedługo mi się umowa na wynajem mieszkania kończy i właściciel nie chce jej przedłużyć bo sprzedaje to mieszkanie, dlatego zastanawiałem się czy zamiast nie szukać nowej kawalerki to czy nie proponować mieszkania razem różowej... ale nie wiem czy pół roku to nie za szybko...
#zwiazki #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ostatnia moja relacja tak się posypała bo nie mieliśmy możliwości by w ciągu roku ze sobą zamieszkać więc zrezygnowałem z niej
Ja zaczynając związek w wieku 30+ rozmowę o tym, to miałam po miesiącu, a zamieszkaliśmy razem jakoś po 9 miesiącach. W zasadzie nie zamieszkaliśmy razem szybciej tylko dlatego, że jesteśmy z różnych miast i trochę logistycznie to trzeba było ogarnąć i zgrać.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord