Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia Ⓘ
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem

widzialapan +103

#tinder #zwiazki
Dzisiaj kończąc 30 lat stwierdzam, że chyba przegapiłem swoją szansę na poznanie kobiety. Mając dwadzieścia kilka lat mialem pracę, gdzie bez problemu można było kogoś poznać ze względu, że firma była duża, do tego mnóstwo znajomych i wyjść towarzyskich, gdzie też nie było problemu kogoś poznać. Dzisiaj pracuje w małej firmie z mocno starszymi ode mnie kobietami, do tego lista znajomych jak i wyjścia towarzyskie mocno się ukróciły. Zostaje szukanie kobity w internecie, ale przyznam szczerze, że na wiele nie liczę. Game over dla mnie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
184
─────────────────────
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: gdybyś miał 1,7 m, to byłby problem, ale tak to próbuj na apkach
───────
@mirko_anonim: gdzie minusy
Skad wy bierzecie taki zabawny cope, ze its over?
─────────────────────
@PanKeks @mirko_anonim @mirko_anonim apek bron panie Boze nie instaluj, odpowiedz sobie na pytanie do czego Ci ta baba potrzebna? Jezeli chcesz miec dzieci to mozemy pokminoc ale jak nie chcesz to baba to tylko kula u nogi, pozeracz czasu i kasy.
@Pasterz30: no to jest kwintesencja przegrywy. Sprowadzenie kazdej realnej możliwości poznania kobiety do parteru (imprezy nie, tinder nie, kurs tańca nie) i użalanie się nad sobą, że w gimnazjum się nie poznało dziewicy na