Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #zwiazki

Dzisiaj kończąc 30 lat stwierdzam, że chyba przegapiłem swoją szansę na poznanie kobiety. Mając dwadzieścia kilka lat mialem pracę, gdzie bez problemu można było kogoś poznać ze względu, że firma była duża, do tego mnóstwo znajomych i wyjść towarzyskich, gdzie też nie było problemu kogoś poznać. Dzisiaj pracuje w małej firmie z mocno starszymi ode mnie kobietami, do tego lista znajomych jak i wyjścia towarzyskie mocno się ukróciły. Zostaje szukanie kobity w internecie, ale przyznam szczerze, że na wiele nie liczę. Game over dla mnie.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: brat koło 40 za każdym razem jak przyjeżdzał miał inną dziewczynę u boku, przestałem się nawet starać imiona zapamiętywać bo to sensu nie miało... z siostrą się pogryźli bo mu to powiedziała, do tego miała pecha bo akurat z tą wziął ślub ;) nie pytałem skąd je bierze, ale i striptizerka była i kierowniczka teatru.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
sukcesywny-strażnik-62: Eee tam sratatata, nie płacz nad sobą tylko idź na szybkie randki, kurs tańca, do wolontariatu jakiegoś, na pielgrzymkę, wyciągnij jakiegoś kumpla na potańcówe do remizy, Stań gdzieś w kolejce w jakimś sklepie jak zobaczysz ładną kobitkę, zaproponuj że pomożesz nieść jak zakupy ciężkie, powiedz ze ma piękny uśmiech itp itd, masz 30 lat i trzeba ci takie rzeczy tlumaczyc? Wyhoduj sobie jaja

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-patriota-23:

mysle ze takie szlaufy to nie jego target xD

@Pasterz30: no to jest kwintesencja przegrywy. Sprowadzenie kazdej realnej możliwości poznania kobiety do parteru (imprezy nie, tinder nie, kurs tańca nie) i użalanie się nad sobą, że w gimnazjum się nie poznało dziewicy na
  • Odpowiedz