Aktywne Wpisy
Pulsuje ten, kto ani razu nie był w automacie z butelkami żeby oddać puste butelki.
Ja nie kupuję niczego co jest zwrotne.
#segregacjaodpadow
Ja nie kupuję niczego co jest zwrotne.
#segregacjaodpadow

konradpra +8
Nowe wideo z Netanyahu
Sugeruje dokładnie oglądać jego pierścionek na ręku. XD
Oryginał:
https://x.com/netanyahu/status/2033515975379911114?s=20
#
Sugeruje dokładnie oglądać jego pierścionek na ręku. XD
Oryginał:
https://x.com/netanyahu/status/2033515975379911114?s=20
#

Mam 23 lata, mieszkam z rodzicami i mam odłożone około 70tys zł. Sytuacja wygląda tak, że od zawsze marzyłem o własnym mieszkaniu w bloku, jakaś mała kawalerka, ważne żeby to było moje własne mieszkanie, to jest mój taki cel życiowy. Na ten moment potrzebuję też kupić samochód i jedyny, który mi się od kilku lat podoba, kosztuje około 35tys. Mógłbym kupić coś tańszego, ale to nie będzie to coś... Wiem, ze nie będę zadowolony i nie spełnię swojego małego marzenia.. Jestem teraz w małej rozsypce, bo z jednej strony wydam połowę moich oszczędności, które odkładam z 4-5 lat na samochód i będę w tyle z tym mieszkaniem... Możecie mi coś podpowiedzieć, dać jakąś radę? Cokolwiek co myślicie na ten temat. Dzięki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kupuj furę
@mirko_anonim: Od zerówki odkładałeś?
@mirko_anonim: Myślę, że zarówno kupowanie mieszkania i samochodu obecnie jest nieopłacalne. Poza tym nie żeby coś, ale auto tak samo jak wiele ułatwia w życiu tak samo wiele również utrudnia, ale o tym ci raczej nikt nie powie.
@Kotdog: Jeśli już ktoś kupuje auto to jednak dobrze byłoby żeby cieszył się z tego zakupu, ale prawda jest taka iż większość zakupów tego typu to fanaberie usprawiedliwiane na różne dziwne sposoby.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi