Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mam duże wrażenie że widziałem na YT filmik gdzie się z tego samochodu naśmiewają że wszystko się kompletnie psuje i nikt go nie naprawia, więc przed zakupem obadaj temat
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: samochód to raczej jedna z gorszych inwestycji. Poważnie. Z wiekiem dojdziesz do tego wniosku . Pamiętaj że nieruchomości to jest luksus na który nie stać każdego . Nawet kredytem . Mając 300k szukałabym czegoś poza miastem,może szeregówka. Po drugie ....może motocykl ? Będzie dużo taniej w frajda też spoko. No i można laskę wyrwać. Poważnie . Takie Maserati będzie tylko ssało hajs z ciebie bo to premium. Takie samochody
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w styczniu kupiłem sobie samochód za 70k i w sumie trochę żałuję bo większość czasu i tak stoi w garażu. Także odradzam. Lepiej wydaj to na podróże. Kiedyś za x lat będziesz lepiej wspominał to że byłeś na drugim końcu świata niż jazdę samochodem.
  • Odpowiedz
Ja bym wolał kupić jakiś nowy samochód z salonu do 200tys. Na kobietach robią wrażenie nie tyle samochody sportowe, co duże.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: doinformuj się, szczególnie w kwestii kosztów napraw. Jeżeli wtedy uznasz że cię stać - kupuj. Jak sam napisałeś kurnik w kredycie nic nie zmieni (no, może deweloperuch kupi sobie maserati, kto wie.)
  • Odpowiedz