✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mircy, wyciszal ktos z was sasiada z gory czyli sufit? Mam super mieszkanie, super osiedle, cisza zupelna ale slychac kazdy krok ktory sasiad robi, kazde przesuniecie krzesla, rozmowy, itp. sasiad nic zlego nie robi, po prostu zyje, nawet muzyki nie slucha. Z opinii zaczerpnietych w internecie, to wyciszanie sufitu mija sie z celem... #mieszkanie #remont #nieruchomosci
Mircy, wyciszal ktos z was sasiada z gory czyli sufit? Mam super mieszkanie, super osiedle, cisza zupelna ale slychac kazdy krok ktory sasiad robi, kazde przesuniecie krzesla, rozmowy, itp. sasiad nic zlego nie robi, po prostu zyje, nawet muzyki nie slucha. Z opinii zaczerpnietych w internecie, to wyciszanie sufitu mija sie z celem...
@mirko_anonim: Zapytaj sąsiada co ma pod panelami. Znam przypadek, w którym fachowiec wyruchał sąsiada z góry i
Mircy, wyciszal ktos z was sasiada z gory czyli sufit?
@mirko_anonim: Nie da się. Cała konstrukcja budynku działa jak pudło rezonansowe. Dźwięk niesie się stropem, ścianami, rurami, etc. Musiałbyś zbudować mieszkanie w mieszkaniu, połączone czymś, co tłumi dźwięki (drgania), np. gumowymi łącznikami.
✨️ Autor wpisu (OP): @Gieraryhir no tak bo wchodze do biura nieruchomosci i mowie: dajcie mi mieszkanie na ostatnim pietrze ale bez strychu zebym nie musial sie martwic o dach i zeby klima byla bo latem goraco a zima zimna to zaplace dodatkowo za ogrzewanie xd
@mirko_anonim: wiesz ze Freud w XIX wieku podejrzewal, ze psychoterapia powoduje zmiany architektury ukladu nerwowego w mozgu - co ostatecznie potwierdzono po wynalezieniu nukleranego rezonansu
Mircy, wyciszal ktos z was sasiada z gory czyli sufit? Mam super mieszkanie, super osiedle, cisza zupelna ale slychac kazdy krok ktory sasiad robi, kazde przesuniecie krzesla, rozmowy, itp. sasiad nic zlego nie robi, po prostu zyje, nawet muzyki nie slucha. Z opinii zaczerpnietych w internecie, to wyciszanie sufitu mija sie z celem...
#mieszkanie #remont #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
nic nie wyciszysz
psychoterapia to największy scam XXI wieku
Nic mu to nie pomoże, a straci kupę
@mirko_anonim: Zapytaj sąsiada co ma pod panelami. Znam przypadek, w którym fachowiec wyruchał sąsiada z góry i
@mirko_anonim: Nie da się. Cała konstrukcja budynku działa jak pudło rezonansowe. Dźwięk niesie się stropem, ścianami, rurami, etc. Musiałbyś zbudować mieszkanie w mieszkaniu, połączone czymś, co tłumi dźwięki (drgania), np. gumowymi łącznikami.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
@mirko_anonim: wiesz ze Freud w XIX wieku podejrzewal, ze psychoterapia powoduje zmiany architektury ukladu nerwowego w mozgu - co ostatecznie potwierdzono po wynalezieniu nukleranego rezonansu