Wpis z mikrobloga

• 10
Na chwilę fajnie, ale jak ci zrobi dobrze tak z kilkadziesiąt razy, to przyjemności już nie będa takie same a deficyt intelektualny pozostanie na zawsze.

Ten stan minie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
solidny-myśliciel-13: Pewno będzie dążyć do ślubu: pozwolenie na stały pobyt w UE dla Filipinki jest dość cenne.
A tak po za tym to moim zdanie nie uda się: zbyt duże różnice kulturowe. Przede wszystkim musiałaby dobrze znać angielski albo zacząć uczyć się polskiego, żebyście mogli normalnie się porozumiewać. No i być na podobnym poziomie intelektualnym - jeżeli tu się różnicie to nie wróżę długiego związku. Ale próbować możesz.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
racjonalny-racjonalista-50:

Moje pytanie sie nasuwa bo jest szansa na posiadanie "oddanej niewolnicy" tylko szukam drugiego dna i co by bylo przy wpadce

Bo serio kobieta czeka na mnie az wroce z pracy pod drzwiami z piwem w rece, na kolanach, gotowa z marszu obsluzyc swojego "faceta"
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Z Azjatką masz być twardym konserwatywnym facetem ale raczej musisz wymagać od niej rozwoju nauki chęci integracji jeśli nie chcesz by była kurą domową która nie wie nic o bożym świecie, Ty ustalasz zasady.

Ale nie myśl że polce chociaż połowa rzeczy dla swojego faceta przyjdzie do głowy które dla Filipinki są obvious
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ułożony-przeciwnik-79:

Naprawdę tego chcą mężczyźni? Trochę to żałosne. No ale dzięki za utwierdzenie mnie w decyzji, że nie ma sensu wchodzić w związek.

@mirko_anonim: szczerze mówiąc to jesteś 10x bardziej zalosna niż ona. Ona na kolanach probuje zmienić swój los, Ty mimo że mogłabyś teoretycznie zaoferować cokolwiek więcej (intelektualnie) mimo wszystko nie jesteś
  • Odpowiedz