Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jeżeli po pierwszej randce dziewczyna się z tobą regularnie spotyka, proponuję sama kolejne spotkania, piszecie do siebie codziennie, pisze często pierwsza, spędzacie minimum kilka godzin na spotkaniach, to jest coś na rzeczy?

Niby tak, ale na spotkaniach czuję się z nią jak z koleżanką. Zero kontaktu. Zero pocałunków czy w ogóle zero inicjatywy z jej strony, jakby to miało iść w kierunku związku.

Wyjść samemu z inicjatywą? Nie chcę rozwalić tej relacji tym, że za szybko coś zrobię. Oboje szukamy związku.

#zwiazki #tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Zaproś na film i spróbuj objąć przy wspólnym oglądaniu. Jak pozwoli to dalej z górki będzie, a jak nie no to trza się zastanowić czy ona w Tobie widzi partnera czy tampon.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak jest chemia, to jakieś buzi musi być już na drugim spotkaniu. Jak nie ma tego na trzecim, to gratuluję – laska znalazła sobie spaniałego kumpla, a bolca/badboya dalej szuka.
  • Odpowiedz
@mstasiek: raczej już będzie wiedział czy coś będzie jak się zgodzi na film lub nie, ja raz lasce zaproponowałem kino na trzecie spotkanie a ona że w sumie nic nie ma teraz, to zaproponowałem może coś na streamingu obejrzymy, a niekoniecznie chodziło mi, że w domu, można przecież też na pikniku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja to na drugim spotkaniu już ją pocałowałem.

swoją drogą jeżeli już się boisz utraty jak jeszcze nic się nie zaczęło to i tak nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Facet też musi poczynić jakieś kroki w kierunku związku, inaczej baba pomyśli że mało pewny siebie i nie wie czego chce, nawet gdyby wysyłała mu wyraźne oznaki zainteresowania chłop nie może być pasywny. Są może wyjątki że sama zainicjuje pocałunek itd ale w większości przypadków tak to nie działa.
  • Odpowiedz