mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
byl ktoś z was na szybkich randkach? jak oceniacie? poznaliście tam kogoś z kim byliście albo nadal jesteście w związku?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Kitku_Karola
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
Linnior88
@mirko_anonim uważam że sztuczne poznawanie kogoś na siłę przez takie randki czy portale ma mało sensu , lepiej jakbys kogoś poznał przypadkiem przez znajomych czy jakieś wspólne tematy
0
S.....9
S.....9
@Linnior88: A masz takich znajomych co się chcą bawić w swatów? Mi to kiedyś koleżka powiedział, że nie zaprasza singli od kiedy ma żonę, bo jego żona bardzo chce zeswatać z kimś swoją siostrą, a on nie chce żadnemu wolnemu koledze krzywdy zrobić;)
0
monty16k
monty16k
@mirko_anonim:

Dla przeciętnie wyglądającego faceta jest to dużo lepsze od Tindera, ja byłem raz i wybrała mnie połowa kobiet - więcej matchy niż na Tinderze w dwa miesiące.

Tylko tam trafiasz na całkiem losowych ludzi, więc szanse że się trafi na odpowiednią osobę po jednym razie są
0
mirko_anonim
magnetyczny-feniks-7: Mi najbardziej w tych randkach przeszkadza że zawsze jest ciasno i bardzo głośno, więc wszyscy drą się jeszcze bardziej. Po 2h jesteś wykończony tym po prostu bardziej niż po 12h clubbingu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0