Aktywne Wpisy

Jakimi chorobami najczęściej straszono was w dzieciństwie? Ja zaczynam:
- astma
- wrzody żołądka
- astma
- wrzody żołądka

sylwke3100 +28
Myślicie że pociąg przyjedzie?
źródło: temp_file9208138099738956176
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file9208138099738956176
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wystawilem #mieszkanie na sprzedaz. Jak na razie to od rana dzwonia agenci nieruchomosci i jak mowie, ze nie jestem zainteresowany to wypytuja o szczegoly, bo "tworza sobie wewnetrzna oferte dla ich klientow" xD
Ale najlepszy typ, ktory mowil ze on nie z biura(wyswietlilo sie biuro nieruchomosci jak dzwonil), a ze jest wsparciem dla podmiotow finansowych i ma klienta ktory dokladnie szuka mieszkania w tej lokalizacji i czyta z mojego ogloszenia dane jakich klient szuka 1:1 XD
Daje im sie wygadac, a jak na koniec 5 razy mowie ze nie jestem zainteresowany(bo walcza) to z oburzeniem zycza milego dnia i sie rozlaczaja xD jedna mimo to wyslala wizytowke smsem xD
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@sezamki: od potencjalnych klientów też, bo jak normalny człowiek widzi, że mieszkanie obsiadł pasożyt, to się odechciewa.
@jfrost: Ty, ekspert, ty w ogóle zajrzałeś kiedyś na otodom, czy przeglądasz tylko wykop tag nieruchomości? Bo w prawdziwym świecie prawie każde ogłoszenie jest przez pośrednika, kliknij sobie taki Wrocław i przescrolluj kilka stron jeśli nie wierzysz.
@sezamki: bo wisza. Ogłoszenia prywatne po prostu