Aktywne Wpisy

thisismaddnes +37
Dzisiaj minie miesiąc abstynencji #alkoholizm . W nawiązaniu do poprzedniego mojego wpisu ,kiedy były to początkowe 5 dni. Trzymam się dzielnie i czuję się tak świetnie, że zamiast kryzysów to tylko napędza mnie każdy kolejny dzień do pozostania w trzeźwości.
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało

Wycu91 +12
Memy z tagu #gielda powoli przejmują gorące.
Co sie stało z tym portalem xD
Co sie stało z tym portalem xD

Brak snu, stres i przemęczenie to prosta droga do problemów z głową plus r--------a hormonów bo pewnie nic nie ćwiczy? Gry to eskapizm, pewnie jedyna rzecz dająca oderwanie i strzał dopaminki
Ba, niektóre osoby są bardziej zaangażowane w kontakty ze współlokatorami ¯_(ツ)_/¯
Chcialabys aby jako facet sam zaproponowal jakas wycieczke, zrobil jakis gest romantyczny, dal Ci prezent a on jest zmeczony zyciem ktory juz nie widzi w Tobie kochanki tylko wlasnie wspolokatorke ᶘᵒᴥᵒᶅ
@mirko_anonim: w PL nie ma jeszcze ślubów osób tej samej płci
dodałbym jeszcze brak świeżego powietrza i ogólnie aktywności fizycznej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: ło do ch... za uszy i na siłkę, albo next ( ಠ_ಠ)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Pierwsze 2, 3 lata jest, potem tylko przyzwyczajenie i wygoda życia razem, jaki segz po tylu latach razem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ale s----------e