Aktywne Wpisy
dr_minorek +69
To uczucie, gdy nowemu managerowi nie pasuje w zespole jeden ziomek (nazwijmy go Piotrek) i tępi go niemiłosiernie. Piotrek ma obroniony w zeszłym roku doktorat (co prawda w nieco innej dziedzinie, ale pokrewnej), podyplomowe z zarządzania projektami i pracuje u nas już 7 lat, prawie od początku istnienia firmy w Polsce. W sytuacji, gdy poprzedni manager odchodził do innej firmy, wszystkim wydawało się jasne kto przejmie stery. Ale z jakiegoś powodu HRy

jak można nienawidzić lata w którym jest ciepło i zielono wy musicie być chyba ulani i kazali wam siedzieć gołą dupą na skórzanym krześle bo ja nie wiem skąd takie traumy

Czy jeżeli nowo poznana dziewczyna po kilku świetnych spotkaniach przedstawia ciebie swoim znajomym, zaprasza do siebie do mieszkania, za jakiś czas zaprasza na imprezę rodziną, inicjuje dotyk i go odwzajemnia, flirtuje, sama często pierwsza pisze i rozmawiacie codziennie, to czy jest coś na rzeczy? Szukam poważnego związku, ona chyba też patrząc na to wszystko.
Piszę, bo poprzednie związki bardzo zniszczyły mnie psychicznie, nie chcę znowu czuć się wykorzystany i wkręcać się w relacje, która potem i tak upadnie.
#zwiazki #rozowepaski #randkujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Wszystko co opisałeś pokazuje ze sie angażuje na poważnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Wykopek znaczy debil.
@robert-kuzba też to przerabiałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po czasie dowiedziałem się od różowej, że wczesniej byla zazdrosna o mnie bo kilku dziewczynom się podobałem. Podobno ona widziała to, ja w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)