Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz
greedo +86
#sebcel
#sylwesterzwykopem
#heheszki
A wy gdzie spędzacie sylwestra w tym roku? Mój poprzedni wyglądał tak, wspaniała ekipa wariatów
#sylwesterzwykopem
#heheszki
A wy gdzie spędzacie sylwestra w tym roku? Mój poprzedni wyglądał tak, wspaniała ekipa wariatów
źródło: 1000017764
Pobierz

Ile miałyście przerwy od pracy z powodu ciąży? Po jakim czasie wróciłyście do pracy i czy wróciłyście do tej samej pracy? Jak was przywitano z pracy?
Pracuje w dużej firmie i mam wrażenie że najlepiej pracować do 9 miesiąca , a zaraz po porodzie wrócić. Zależy mi na pracy, ale w takim stresie to ja nie doniosę tej ciąży :( #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
W drugiej ciąży do prawie 8 MC pracowałam, potem już miałam na tyle duży brzuch, że nie byłam w stanie wysiedzieć przed kompem i pisać
Nie badz zjeb'ana rozowa, ktora liczy ze w pracy ja beda klepac po pleckach jak u mamusi.
Praca jest od zarabiania
Teraz dziecko powinno byc priorytetem w sensie wazniejsze od pracy, do 3 roku zycia rozwija sie mozg dziecka i oddanie dziecka do zlobka daje efekt w mozgu dziecka ze jest porzuconym przez rodzica. Takze najlepiej zrobic sobie przerwe z kariera.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero