Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakie to wszystko schematyczne. Jak się poznałem z dziewczyną, to była bardzo obojętna na rozmowy o dzieciach, ja w sumie też, więc doszliśmy do wniosku, że póki co to nas to nie interesuje. Teraz przyjaciółki dziewczyny zachodzą w ciążę, i jak grom z jasnego nieba wlaczyl jej się instynkt macierzynski. Chodzi po sklepach wybierać ubranka dla tych przyszłych dzieci przyjaciółek, i często rozmawia o dzieciach. Powiedziałem, że ja mam teraz odwrotnie, i po prostu nie wiem czy udźwignąłbym taka odpowiedzialność jak dziecko. Dziewczyna chyba się trochę wkurzyła. Też macie tak z parterkami?
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przed 30 kobietom jest okres kiedy kobietom włącza się drugi instynkt macierzyński, jeszcze jeden jest coś przed 40tka.
Pierwszy okres to ok. 23 lat, ale on zostaje zagłuszony, bo najpierw studia, praca, mieszkanie.
  • Odpowiedz
Moja na szczęście nigdy nie była dzieciowa, oglądanie ciąż i dzieci ją bardziej zniechęciło.
Jak twoja jest taka zakręcona na macierzyństwo to zła wiadomość, bo raczej nie odpuści. Jeśli kiedyś planujesz te dzieci to jeszcze pół biedy, ale jeśli wcale nie chcesz to ciężko będzie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
cierpliwy-mediator-10: Oczywiście że schematyczne. Samczyk spotyka Samiczkę i mają Szczeniaczki. Jak nie ma szczeniaczków to samczyk zostaje sam i bije niemca po kasku, albo Samiczka znajduje tymczasowego i Samczyk zajmuje się nieswoimi Szczeniaczkami. Moja różowa też nie lubila dzieci ale to nie było przeszkodą i teraz po domu grasuje spora gromadka.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz