Aktywne Wpisy

vieniasn +39
jakie macie swoje małe marzenie
hanma +238
Ceny w Polskich kawiarniach i restauracjach to jest hit. Podwojne espresso za 15-20 zl. Kogos ostro p------o, to jest 15g kawy i 50ml wody. Jedzenie tez ma juz ogromne ceny jak za to co oferuje. Odechciewa sie jesc na miescie, nie dlatego ze nie stac, tylko dlatego ze czlowiek czuje sie j----y jak frajer na kazdym kroku #gastronomia #polska #jedzenie #napwiki

Jakie to wszystko schematyczne. Jak się poznałem z dziewczyną, to była bardzo obojętna na rozmowy o dzieciach, ja w sumie też, więc doszliśmy do wniosku, że póki co to nas to nie interesuje. Teraz przyjaciółki dziewczyny zachodzą w ciążę, i jak grom z jasnego nieba wlaczyl jej się instynkt macierzynski. Chodzi po sklepach wybierać ubranka dla tych przyszłych dzieci przyjaciółek, i często rozmawia o dzieciach. Powiedziałem, że ja mam teraz odwrotnie, i po prostu nie wiem czy udźwignąłbym taka odpowiedzialność jak dziecko. Dziewczyna chyba się trochę wkurzyła. Też macie tak z parterkami?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Pierwszy okres to ok. 23 lat, ale on zostaje zagłuszony, bo najpierw studia, praca, mieszkanie.
Jak twoja jest taka zakręcona na macierzyństwo to zła wiadomość, bo raczej nie odpuści. Jeśli kiedyś planujesz te dzieci to jeszcze pół biedy, ale jeśli wcale nie chcesz to ciężko będzie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰