Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pisze z anonima bo boje się że ona może mieć tu konto.

Podoba mi się jedna koleżanka taka. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z mężczyznami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że ona mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy ją gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to można pogadać - ja początkowo jakoś inicjowałałem rozmowy, ale ileż można, więc ostatnio to tak wygląda że pogadamy chwilę o głupotach jak kumple, a potem cisza). To jest naprawdę dobra dziewczyna, wrażliwa, inteligentna, tylko nie okazuje tego tak na codzień, do ludzi.
Ja mam 26 lat, ona 29.
Poradźcie dziewczyny czy jest coś co mogę zrobić żeby jakoś ją przynajmniej "oswoić" i zachęcić do spojrzenia na mnie jak na mężczyzne.

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zaprosić na jakieś wyjście w dwójkę, ale takie, że nie będziecie musieli tylko gadać, bo może woli ciszę i dlatego milczy (serio, nie wszyscy gadają non stop), tylko jakieś interaktywne centrum nauki, muzeum, kurs, rower, targi roślinne czy jakie tam lubi, strzelnica, coś takiego. I zagadać na jakimś komunikatorze o jakąś pierdołę i zobaczyć jak się rozwinie sytuacja.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak myślisz że już teraz męczy ją Twoja obecność to myślisz że później nagle może być przeszczęśliwa że Cię widzi? To tak nie działa. Jesli już nie raz gadaliście i średnio to idzie to lepiej nie będzie tylko gorzej
  • Odpowiedz