Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Pisze z anonima bo boje się że ona może mieć tu konto.
Podoba mi się jedna koleżanka taka. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z mężczyznami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że ona mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy ją gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to można pogadać - ja początkowo jakoś inicjowałałem rozmowy, ale ileż można, więc ostatnio to tak wygląda że pogadamy chwilę o głupotach jak kumple, a potem cisza). To jest naprawdę dobra dziewczyna, wrażliwa, inteligentna, tylko nie okazuje tego tak na codzień, do ludzi.
Ja mam 26 lat, ona 29.
Poradźcie dziewczyny czy jest coś co mogę zrobić żeby jakoś ją przynajmniej "oswoić" i zachęcić do spojrzenia na mnie jak na mężczyzne.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Co do ps, wracamy do odwiecznej dyskusji, że wiek ma znaczenie tylko jeśli chce się mieć dzieci. I chyba to nie miejsce na to.
https://wykop.pl/wpis/78441063/niebieskiepaski-podoba-mi-sie-jeden-kolega-taki-zn/strona/2#274004201
( ͡° ͜ʖ ͡°)
wystaw knagę w tramwaju, jak obciągnie to będziecie ze sobą na wieczność
@proteina_sin_huevos: tylko bez połykania. Połyk przy pierwszym lodzie nigdy nie jest dobrą oznaką
czas, wspólne chwile, momenty = uczucie, przywiązanie do osoby która była wcześniej dla ciebie obca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: wy jesteście jak z jakiejś sekty...
Chyba że po prostu toczysz bekę z pillowców