Aktywne Wpisy

SirPoopyTail +218
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

fremmm +36
Czy my zyjemy w czasach absolutnego zezwierzecenia?
W glowqch wykopkow zycie sprowqdza sie do RUCHANIA. Blackpyle, patohistorie czadow, garstki patologicznych Julki. Fame mma, patostremy. Wykopki skacza sobie do gardel, wyzywaja sie ciagle. Jak znajda sobie jakas osobe z glownej, ktora wg nich zrobila cos nie tak to wrecz smierci jej zycza. Dzicz.
Napisalem te myslo zbrodnie, ktora widzicie i dostslem 80% minusow.
Dla mnie zamordowanie czlpwieka, zwlaszcza takirgo niewinnego jest najwiekszym zdziczeniem.
Za chwile zabiora mnie
W glowqch wykopkow zycie sprowqdza sie do RUCHANIA. Blackpyle, patohistorie czadow, garstki patologicznych Julki. Fame mma, patostremy. Wykopki skacza sobie do gardel, wyzywaja sie ciagle. Jak znajda sobie jakas osobe z glownej, ktora wg nich zrobila cos nie tak to wrecz smierci jej zycza. Dzicz.
Napisalem te myslo zbrodnie, ktora widzicie i dostslem 80% minusow.
Dla mnie zamordowanie czlpwieka, zwlaszcza takirgo niewinnego jest najwiekszym zdziczeniem.
Za chwile zabiora mnie
źródło: Screenshot_20260111_104614_Samsung Internet
Pobierz

Rok temu rozmawiałem z gościem który za pokój chciał 1600 plus opłaty bo wiedział że mam pieniądze. W drugim pokoju nikt nie mieszkał. Rozmawiałem z nim drugi raz w lipcu i chciał 1300. Rozmawiałem z nim teraz i mówi że poniżej 1200 nie zejdzie. Mieszkanie stoi puste cały czas także interes mu nie idzie a ma jeszcze dwa takie mieszkania na wynajem też puste. Nie zależy mi aż tak na tym więc na sam koniec powiem mu że za 1100 moge wziąć. Dziwne że nie chciał od razu rozmawiać na tym pułapie cenowym tylko wcześniej zniechęcił mnie tym 1600. Wcale rynek nie jest r-------y hehe #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@majkel88: *robiło
źródło: SCR-20241006-rbcy
Pobierz