Aktywne Wpisy

galek +68
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
razdwatrzy55 +409
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#tinder #zwiazki
Jakie są alternatywy na poznanie kogoś oprócz portali randkowych? Na tinderze i badoo nie idzie i szukam jakiś innych opcji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
tego typu jednostka odpowie ci zgodnie z jego / jej prawdą tj. można poznać WSZĘDZIE
na każdym jednym wyjściu z domu - od gry w tenisa, po teatr, od wizyty w centrum handlowym, po domówkę, wyjazd na kajaki czy na spacerze z psem
Tyle z filozofii, natomiast będąc piwniczakiem jest its over, bo pewnie nawet nie masz pojęcia jak można wchodzić w takie naturalne interakcje z innymi.
Ale próbuj wszędzie poza internetem, ja ostatnio w parku latem podczas opalania poznałem witaminę, wcześniej w hurtowni gdzie robię zakupy, jeszcze wcześniej wychodząc z bramy, przechodziła witamina, dostałem sygnały zainteresowania, ale nie zareagowałem głupi ja.