Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: przez wspolnych znajomych, jak nie masz tego to kaplica, wtedy mozna liczyc jedynie na jakis dar od losu w postaci spotkania swojej potencjalnej zony na przyklad w kolejce do kasy, ale dobrze wiemy ze zycie to nie film, takze its over
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niestety, ale gro ludzi nigdy nawet się nad tym nie musi zastanawiać - bo są zdrowymi istotami społecznymi i cały czas obracają się w jakichś kręgach

tego typu jednostka odpowie ci zgodnie z jego / jej prawdą tj. można poznać WSZĘDZIE

na każdym jednym wyjściu z domu - od gry w tenisa, po teatr, od wizyty w centrum handlowym, po domówkę, wyjazd na kajaki czy na spacerze z psem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zapewne nie masz normalnego życia towarzyskiego skoro zadajesz takie pytania. Normalni ludzie właśnie poznają swoje dziewczyny/chlopakow/znajomych wychodząc gdzieś gdzie przebywają inni ludzie.

Tyle z filozofii, natomiast będąc piwniczakiem jest its over, bo pewnie nawet nie masz pojęcia jak można wchodzić w takie naturalne interakcje z innymi.
  • Odpowiedz
Przy obecnej demografii to wolne są tylko z problemami.
Ale próbuj wszędzie poza internetem, ja ostatnio w parku latem podczas opalania poznałem witaminę, wcześniej w hurtowni gdzie robię zakupy, jeszcze wcześniej wychodząc z bramy, przechodziła witamina, dostałem sygnały zainteresowania, ale nie zareagowałem głupi ja.
  • Odpowiedz