Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#blackpill #changemymind #zwiazki
W odpowiedzi na https://wykop.pl/wpis/78441063/niebieskiepaski-podoba-mi-sie-jeden-kolega-taki-zn

"no tak jakby się przyjęło przez stulecia, że chłop zdobywa, a baba jest zdobywana, czego nie rozumiesz xD Nie wiem jak to u lewaków działa, ale my oboje jesteśmy konserwy i u nas tak to z grubsza działa."

Przez wieki się też przyjęło, że kobieta jest własnością męża i musi dać posag więc skończmy z tym bajdurzeniem o przeszłości.

Jak odróżnić wartościową kobietę od bezwartościowej?

odradzam postępowo zasłaniać się niewidzialnymi ścianami, bo średnia to z nich przebieralnia i aż świeci nagością umysłu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

@Hugolina +81
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ojeja. Pewnie średnia typiara lub poniżej przeciętnej zakochała się w przystojnym typie powyżej przeciętnej.
On nie jest nią zainteresowany pomimo nieśmiałych znaków i tyle. Jakby faceci mieli robić podobne posty to cały wypok byłby zawalony, że "ona mnie nie chce, co z nią nie tak".
Kobiety na ogół słabo przechodzą odrzucenia.
  • Odpowiedz
Kobiety na ogół słabo przechodzą odrzucenia.

@Nowystaryziel: gdybys mial wmawiane od urodzenia, ze jestes najwspanialsza istota stapajaca po Ziemi i mial 100 trylionów spermiarzy na takim tinderze to tez bys kiepsko znosil odrzucenia.
  • Odpowiedz
@Zardzewialy_Szczur: Nie chciało mi się nawet przeczytać wpisu a co dopiero komentarzy. Działając i myśląc już chłopskim rozumem czyli jadąc stereotypem no to obstawiam tak jak napisałem. Typiara zauroczyła się jakimś przystojnym gościem, pewnie dawała mu znaki zainteresowania ale on nie był nią zainteresowany i tyle. No, a że kobiety są rzadziej odrzucane to musiała aż wpis popełnić.
  • Odpowiedz
@Zardzewialy_Szczur: sprawa jest jasna od samego poczatku - koles ewidentnie nie jest zainteresowany gruba, malo inteligentna i niestabilna emocjonalnie kobieta zblizajaca sie do 30 roku zycia. Tez bym nie był a juz u mnie wiekowo 3 z przodu.
  • Odpowiedz
@git_commit: Co do wagi, to z tego co podała to ma zdrowie BMI.
Natomiast co do reszty co napisałeś, to się zgadzam.

Bo jak inaczej ocenić gdy ktoś najpierw pisze że jakaś osoba jej się podoba, że chce z tą osobą nawiązać bliską relację, po czym po chwili zaczyna tę osobę obrażać
  • Odpowiedz
@Zardzewialy_Szczur: BMI moim zdaniem mozna sobie wsadzić między pośladki (zwłaszcza w przypadku osób ćwiczących na siłowni). Ja mam prosty wzór: Wzrost kobiety minus 115 = waga w kilogramach. Jesli ktos lubi drobniejsze i szczuplejsze to wzrost minus 120 ale uwazam, ze wzrost minus 115 to optymalna waga dla kobiety (chyba, ze cwiczy na silowni to wiadomo. ze miesnie swoje waza)
  • Odpowiedz
@git_commit: Aż tak nie zastanawiałem się nad kwestią jaka dokładnie waga jest najaktrakcyjniejsza.
Osobiście w kwestii wagi, zawsze myślałem że po prostu BMI powinno być zdrowe i tyle.

No ale pewnie mamy po prostu trochę inne podejście do tej sprawy, trochę inną wagę do niej przykładamy i stąd ta różnica w spojrzeniu na ten temat.
  • Odpowiedz
@git_commit: Również takie mi się podobają. Ale te parę dodatkowych kilogramów, tzn gdy kobieta ma trochę wyższe, ale wciąż zawierające się w zdrowym przedziale BMI, także jest dla mnie atrakcyjne.
Chociaż to też zależy od proporcji ciała, kształtu twarzy itd.

No ale tak jak napisałeś, kwestia preferencji
  • Odpowiedz