Aktywne Wpisy

annlupin +114
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

LatajacyJeczmien +65
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#blackpill #changemymind #zwiazki
W odpowiedzi na https://wykop.pl/wpis/78441063/niebieskiepaski-podoba-mi-sie-jeden-kolega-taki-zn
Jak odróżnić wartościową kobietę od bezwartościowej?
odradzam postępowo zasłaniać się niewidzialnymi ścianami, bo średnia to z nich przebieralnia i aż świeci nagością umysłu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie
On nie jest nią zainteresowany pomimo nieśmiałych znaków i tyle. Jakby faceci mieli robić podobne posty to cały wypok byłby zawalony, że "ona mnie nie chce, co z nią nie tak".
Kobiety na ogół słabo przechodzą odrzucenia.
@Nowystaryziel: gdybys mial wmawiane od urodzenia, ze jestes najwspanialsza istota stapajaca po Ziemi i mial 100 trylionów spermiarzy na takim tinderze to tez bys kiepsko znosil odrzucenia.
Z drugiej strony to pewnie zdesperowane niebieskie paski i tak jej priv zaspamowały. ¯\(ツ)/¯
Nie wiem czy prześledziliście jak zmieniał się jej sposób myślenia o tamtym facecie, ale jak wam się chce, to prześledźcie tylko jej komentarze, bo jest to (przynajmniej dla mnie) zadziwiające.
Jej opinia zmieniała się mniej więcej tak:
- Ten facet nie zagaduje bo jest nieśmiały,
- Nie jest pewna czy
Jak różowa podbija to znaczy, że jest brzydka albo pod wpływem.
Natomiast co do reszty co napisałeś, to się zgadzam.
Bo jak inaczej ocenić gdy ktoś najpierw pisze że jakaś osoba jej się podoba, że chce z tą osobą nawiązać bliską relację, po czym po chwili zaczyna tę osobę obrażać
Osobiście w kwestii wagi, zawsze myślałem że po prostu BMI powinno być zdrowe i tyle.
No ale pewnie mamy po prostu trochę inne podejście do tej sprawy, trochę inną wagę do niej przykładamy i stąd ta różnica w spojrzeniu na ten temat.
Chociaż to też zależy od proporcji ciała, kształtu twarzy itd.
No ale tak jak napisałeś, kwestia preferencji