✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki Byłęm prywatnie u dermatologa z podejrzanym małym czarnym znamieniem na nodze. Mam się nie przejmować, ale czy to normalne, że mam zgłosić się na kontrolę za 3 miesiące i że dostałem numer telefonu jeżeli coś się by działo? Dermatolog obejrzałą też inne znamiona, ale to jedno zapisałą w komputerze.
@mirko_anonim: @AlexBrown: Macie dwie opcje. 1. Skonsultować z innym (albo tym samym) lekarzem i zadać wszystkie nurtujące was pytania. 2. Wyszukiwać sobie możliwe choroby, osiwieć ze stresu, zwariować i strzelić samobója... być może z powodu nieregularnego pieprzyka.
Dantejskie sceny w Brazylii, w meczu między Cruzeiro a Atletico doszło do bójki obydwóch drużyny. 1:06 Hulk wyprowadza bułę oraz low kicka xDD #mecz oraz #primemma bo wiem że lubicie takie dymy
Mirki
Byłęm prywatnie u dermatologa z podejrzanym małym czarnym znamieniem na nodze.
Mam się nie przejmować, ale czy to normalne, że mam zgłosić się na kontrolę za 3 miesiące i że dostałem numer telefonu jeżeli coś się by działo?
Dermatolog obejrzałą też inne znamiona, ale to jedno zapisałą w komputerze.
#dermatolog #czerniak #dermatologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
1. Skonsultować z innym (albo tym samym) lekarzem i zadać wszystkie nurtujące was pytania.
2. Wyszukiwać sobie możliwe choroby, osiwieć ze stresu, zwariować i strzelić samobója... być może z powodu nieregularnego pieprzyka.