Możecie polecić jakieś fajne serum peptydowe? Uzywam głównie z linii eveline, ale może są jakieś lepsze? Ostatnio też wypróbowałam ava peptydy na zmarszczki mimiczne, z pieprzem żeby lepiej się wchłaniało. Może być. Bielenda peptydy sygnałowe odpadają, wg mnie nie działają. Zresztą bielenda mi nie leży. Spróbowałabym coś z basiclab ale szczerze trochę drogie i zastanawiam się czy warto i czy jakość jest proporcjonalna do ceny. Jakie marki peptydów polecacie?
@mirko_anonim Ido Lab Renova Cu+. Pilnujesz przy okazji z czym nie łączyć peptydu miedziowego? Jak już się trochę wyda na ten kosmetyk to warto wiedzieć co osłabia jego działanie.
✨️ Autor wpisu (OP): @Gr0szka peptydy ogólnie z wit c. sie nie lubią. Tyle wiem. Poczytam o miedziowych, chetnie wyprobuje. @Kotgrazynka dzięki za polecenie.
@mirko_anonim: jeśli chodzi o peptydy miedziowe to próbowałam z Basiclab i mnie nie zachwyciły jak na tę cenę 😅 a jeśli chodzi o to serum z trehalozą to wg mnie super, jedno z moich ulubionych z BL. Z peptydami jeszcze geek&gorgeous jest spoko i też bardziej przystępne cenowo.
✨️ Autor wpisu (OP): @LetticeDeVries chodzi o Serum z trehalozą 10% i 5% peptydem, czy z samą trahelozą? Duża różnica w cenie. Ale ciekawy tip, dzięki !
@mirko_anonim: mam na myśli to ze screena, cena nie jest aż tak duża, a bardzo fajnie mi się sprawdzało to serum. Nie jest wodniste, tylko takie bardziej mleczne i naprawdę dobrze nawilżające. Ale oczywiście każdy musi pod siebie wybierać, u mnie akurat się sprawdzają takie bardziej treściwe formuły.
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
#kosmetyki #mirabelkopomusz #rozowepaski
Możecie polecić jakieś fajne serum peptydowe? Uzywam głównie z linii eveline, ale może są jakieś lepsze? Ostatnio też wypróbowałam ava peptydy na zmarszczki mimiczne, z pieprzem żeby lepiej się wchłaniało. Może być. Bielenda peptydy sygnałowe odpadają, wg mnie nie działają. Zresztą bielenda mi nie leży.
Spróbowałabym coś z basiclab ale szczerze trochę drogie i zastanawiam się czy warto i czy jakość jest proporcjonalna do ceny.
Jakie marki peptydów polecacie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@Kotgrazynka dzięki za polecenie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi