Aktywne Wpisy

RiverStar +5

lubie-sernik +9
Zastanawia mnie fakt, że niektórzy przeżywają rozstanie z partnerem przez kilka lat.
Jak to możliwe, żeby po takim czasie nadal tęsknić czy żałować, że związek się skończył?
Przecież to jest nienormalne chyba.
Co myślicie?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #badoo
Jak to możliwe, żeby po takim czasie nadal tęsknić czy żałować, że związek się skończył?
Przecież to jest nienormalne chyba.
Co myślicie?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #badoo

Hej #rozowepaski
czy podoba się wam reklama https://www.youtube.com/watch?v=dfm9d-eWXVg ?
Mnie wręcz zaczęła przerażać. Przecież to tylko kosmetyi a są zaprezentowane jakby spotkanie z metafizyką, nieziemskie przeżycie, gdzie główna bohaterka jest muzą. A przecież życie tak nie wygląda, jest często monotonne i szaro-białe. Przeraża mnie, bo nie pochodzę z bohatej rodziny, często musiałem sam pomagać rodzinie i po prostu boję się, że jak znajdę partnerkę to od razu będzie wymagać rzeczy trudnych do szybkiego osiągnięcia - domu, dzieci. Już sam mam 25 lat i życie trochę mi przeleciało przez oczy, zamiast szukać partnerki to pracowałem bądź spotykałem się ze znajomymi lub koleżeńsko ze znajomą. Czy dopuszczacie takie szaro-białe życie codziennie przez jakiś czas? Czy muszą być te wakacje ?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Czy podoba się wam reklama?
Esencją tej reklamy jest, że kosmetyki (nawet tanie jak Isana) nadają zwykłemu życiu magii.
Nie trzeba mieć super wakacji, można wziąć kąpiel w ich płynie i poczuć się jak muza. Posmarować się balsamem i przenieść w myślach do ogrodu pełnego kwiatów.
Ja tam lubię swoją nadinterpretację. Za często wyświetla mi się ta reklama, a wgl to nie lubię od niedawna rossmanna, mocnych makijaży i strojenia się.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero