mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Czy będzie dziwne napisanie do dziewczyny po 4 miesiącach, której na pewno się podobałem (całowaliśmy się) to były tylko dwie imprezy, ale case jest taki, że ona nie miała FB wtedy i nie mogłem do nie napisać i no można powiedzieć, że zghostowałem, bo nie mogłem przyjść na imprezę gdzie mieliśmy się widzieć, a potem nie miałem, jak do niej napisać, mogłem spytać o numer, ale z------m. Teraz ma FB, bo mi wyskoczyło jej wyjście z koleżanką na Woodstocku ma z 15 znajomych. I teraz mogę napisać (albo dodać do znajomych i sprawdzić czy zaakceptuje) najwyżej dostanę kosza, ale czy wyjdę na creepa po takim czasie? Mogę też czekać i może sami się spotkamy naturalnie :/ wiem dziwne, ale zakochałem w niej, myślałem, że już w tym czasie uda się jakoś gdzieś spotkać. #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
zdrajczyciel
@mirko_anonim: Creepem będziesz jak będziesz ponawiał próby jedną po drugiej. Jak napiszesz raz z neutralną propozycją spotkania się to luz
1
mewten
@mirko_anonim: ale to myślisz, że gdzie ją spotkasz? Dodaj na FB, a jak przyjmie to napisz
1
R4zziell
@mirko_anonim Jak nie zaczniesz jak creep to czemu ma być dziwnie? Oleje to oleje, życie.
1
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim a teraz po polsku to napisz
0
czescmampytanie
@mirko_anonim: w tej sytuacji nie jest creepy, ale patrząc po tym ze już wybierasz imiona waszych dzieci to na pewno wyjdziesz na creepa.
0
Kotdog
Kotdog
Możesz napisać do niej. Dziwne to by było jakbyście się nie znali a ty byś ją nachalnie zaczepiał.
0
janszy
@mirko_anonim jak nie napiszesz to się nie dowiesz, najwyżej nie odpisze. Co to za pytania głupie?
0