✨ Obserwuj #mirkoanonim
Czy będzie dziwne napisanie do dziewczyny po 4 miesiącach, której na pewno się podobałem (całowaliśmy się) to były tylko dwie imprezy, ale case jest taki, że ona nie miała FB wtedy i nie mogłem do nie napisać i no można powiedzieć, że zghostowałem, bo nie mogłem przyjść na imprezę gdzie mieliśmy się widzieć, a potem nie miałem, jak do niej napisać, mogłem spytać o numer, ale z------m. Teraz ma FB, bo mi wyskoczyło jej wyjście z koleżanką na Woodstocku ma z 15 znajomych. I teraz mogę napisać (albo dodać do znajomych i sprawdzić czy zaakceptuje) najwyżej dostanę kosza, ale czy wyjdę na creepa po takim czasie? Mogę też czekać i może sami się spotkamy naturalnie :/ wiem dziwne, ale zakochałem w niej, myślałem, że już w tym czasie uda się jakoś gdzieś spotkać. #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Czy będzie dziwne napisanie do dziewczyny po 4 miesiącach, której na pewno się podobałem (całowaliśmy się) to były tylko dwie imprezy, ale case jest taki, że ona nie miała FB wtedy i nie mogłem do nie napisać i no można powiedzieć, że zghostowałem, bo nie mogłem przyjść na imprezę gdzie mieliśmy się widzieć, a potem nie miałem, jak do niej napisać, mogłem spytać o numer, ale z------m. Teraz ma FB, bo mi wyskoczyło jej wyjście z koleżanką na Woodstocku ma z 15 znajomych. I teraz mogę napisać (albo dodać do znajomych i sprawdzić czy zaakceptuje) najwyżej dostanę kosza, ale czy wyjdę na creepa po takim czasie? Mogę też czekać i może sami się spotkamy naturalnie :/ wiem dziwne, ale zakochałem w niej, myślałem, że już w tym czasie uda się jakoś gdzieś spotkać. #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

zdrajczyciel
@mirko_anonim: Creepem będziesz jak będziesz ponawiał próby jedną po drugiej. Jak napiszesz raz z neutralną propozycją spotkania się to luz

mewten
@mirko_anonim: ale to myślisz, że gdzie ją spotkasz? Dodaj na FB, a jak przyjmie to napisz

R4zziell
@mirko_anonim Jak nie zaczniesz jak creep to czemu ma być dziwnie? Oleje to oleje, życie.

MajsterOfWihajster
@mirko_anonim a teraz po polsku to napisz

czescmampytanie
@mirko_anonim: w tej sytuacji nie jest creepy, ale patrząc po tym ze już wybierasz imiona waszych dzieci to na pewno wyjdziesz na creepa.
Kotdog
Możesz napisać do niej. Dziwne to by było jakbyście się nie znali a ty byś ją nachalnie zaczepiał.

janszy
@mirko_anonim jak nie napiszesz to się nie dowiesz, najwyżej nie odpisze. Co to za pytania głupie?