Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim otóż, wcale to nie jest przeziębienie tylko zespół odstawienny. Jesteś uzależniony co nie chcesz przyznać przed sobą więc złe samopoczucie tłumaczysz jakimś nagłym bzdurnym przeziębieniem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kopo:
Lekarz też wystawia L4 czy przypisuje antybiotyk z powietrza? czerwone gardło, pot, ból gardła, brak możliwości nawet siedzenia na fotelu czy nawet podwyższona temperatura, na podstawie odczytów z termometra to też moja wyobraźnia?
naucz się patrzeć obiektywnie, a jak nie potrafisz to nie spamuj. Nigdy nie przestanie mnie zadziwiać jakimi idiotami potrafią być ludzie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kopo:
Ty nawet czytać nie potrafisz, bo piszesz, że nie potrafię się przyznać że jestem uzależniony, a w pierwszym wpisie sam napisałem, że jestem xd Jesteś albo trolem niskich lotów i dałem się nabrać albo osobą która powinna skorzystać z pomocy psychiatry, chyba że już jesteś w psychiatryku i tak zabijasz czas.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-mentor-46: @kopo: @drakan8:

Niekoniecznie to jest zespół, jeżeli typ zaczął palić i tyle pali to może znaczyć że problem występował już wcześniej, zioło strasznie człowieka zwalnia i dlatego pewnie jego organizm po ziole pracuje w miarę ok bo przy paleniu nie przeciążasz organizmu tylko dajesz mu odpoczywać i się regenerować, w tym przypadku zioło działa jak lekarstwo.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz