✨️ Obserwuj #mirkoanonim Słuchajcie, zorientowałem się, że mi w tym roku Google wypłaciło coś z adsense. To nigdy wcześniej w całej mojej historii się nie zdarzyło. Nawet tego nie śledziłem, a kasa wpłyneła dość dawno temu na konto Revolut.
Co z tym zrobić, żeby nie przyjechali agenci CBŚ. Składać czynny żal i opłacać te grosze, czy olać? Jesli opłacać to można na koniec roku na PIT to wstawić jakoś, czy trzeba na JDG?
@mirko_anonim: Wybacz ale nie mamy szklanej kuli i nie wiemy czy masz działalność, czy nie, czy jesteś VATowcem, czy zarejestrowałeś się do VAT EU, no i czy uzyskałeś certyfikat rezydencji Google?
Słuchajcie, zorientowałem się, że mi w tym roku Google wypłaciło coś z adsense. To nigdy wcześniej w całej mojej historii się nie zdarzyło. Nawet tego nie śledziłem, a kasa wpłyneła dość dawno temu na konto Revolut.
Co z tym zrobić, żeby nie przyjechali agenci CBŚ. Składać czynny żal i opłacać te grosze, czy olać? Jesli opłacać to można na koniec roku na PIT to wstawić jakoś, czy trzeba na JDG?
#podatki #adsense
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero