Aktywne Wpisy

Palinek +295

blleh +92
Serdecznie dziękuję Panu Deweloperuch. Trud Twój godzien i na marne nie idzie (。◕‿‿◕。)
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy

kredyt 0% nadal bedzie przepychany- Paszyk w dlugim wywiadzie mowi:
No i budownictwo własnościowe, w którym wielu Polaków widzi bezpieczny azyl na resztę swojego życia. I w tych trzech formach będziemy, jesteśmy bliscy. To były też koalicyjne, niełatwe uzgodnienia. Też wiele emocji w debacie publicznej. Wielu koalicjantów też uległo tym emocjom. Ale dzisiaj konsekwencja i spokój doprowadzi nas do tego, jestem o tym przekonany, że na rocznicę działania rządu, która przypadnie w grudniu, też będziemy to mieli.
A jest pan w stanie, jako prominentny polityk Trzeciej Drogi powiedzieć ludziom, że coś na pewno się nie uda, bo koalicja już powiedziała nie i w życiu tego nie wprowadzimy? Z tych waszych dwunastu gwarancji.
Ja zawsze walczę do końca. Gdybym się zniechęcał bardzo szybko, to tego programu mieszkaniowego absolutnie nie byłoby szans dowieźć do momentu, gdzie moim zdaniem jesteśmy bliscy porozumienia i kompromisu.
https://elka.pl/content/view/121911/80/
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
na razie deweloperzy dostali laurke/prezent swiateczny w projekcie zmiany specustawy powodzowiej w postaci uchylenia obowiazku budowania miejsc parkingowych, w tym roku bedzie ciezko cos wiecej wycisnac juz raczej
ale moze to
C---a będziecie mieli, towarzyszu paszyk