Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio oglądałem pewien serial. W serialu była dziewczyna, która na początku kręciła z pewnym typem. Gościu był bad boyem i toksykiem. Wydzierał się na nią, próbował zabić i chyba zgwałcić, później wyjechał i ją zostawił. Po pewnym czasie związała się z typem, który był z nią w najcięższych dla niej momentach, był miły, uprzejmy, pomocny, wspierający. Po obejrzeniu tego serialu algorytmy tiktoka i instagrama zaczęły mi podsuwać edity z tymi parami. Jakie było moje zaskoczenie jak wszedłem w komentarze, a tam 9/10 komentujących wybierało związek z toksycznym chłopem „ bo oni razem tak ładnie wyglądają” „był jej bratnią duszą „ Stwierdziłem, że dzisiejszych czasach normalny gościu chyba nie ma szans na związek.
#tinder #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jeśli w grupie 100 osób 90 będzie za opcją A a 10 za opcją B, ale krzyczeć będą tylko tych dziesięciu, to łatwo można ulec wrażeniu, że jest to grupa stu osób opowiadająca się za opcją B.
Nie masz szans na związek, bo w grupie jaką są kobiety jakaś część postanowiła napisać komentarz pod filmikiem na TikTocu czy insta. A przecież nie istnieją kobiety które nie oglądają filmików na
  • Odpowiedz
A przecież nie istnieją kobiety które nie oglądają filmików na TT czy insta oraz nie istnieją kobiety które nie komentują obejrzanych tam filmików. Prawda?

@Spojler22: nie istnieją, chyba ze mowimy o babciach bez smartfona
  • Odpowiedz
Aż mi się przypomniał film "lody na patyku", tam był dokładnie taki sam wątek.

każda chce bad boya, a później musi się z niego leczyć u psychologa.

Hihi dosłownie, i patusy uwielbiają je niszczyć, nawet na wypoku takich nie brakuje.
  • Odpowiedz