Aktywne Wpisy

thorgoth +632
Żeby urządzać kilkunastogodzinny maraton rowerowy dla amatorów w taką pogodę, to już trzeba być srogo pogrzanym.
Jako ciekawostkę dodam, że była w tym wyścigu kategoria dla seniorów 70+
Zgłosiło się 3 dziadków i jedna babcia. Wszyscy czworo skończyli w szpitalu
Już pomijam samobójców którzy biorą udział w czymś takim, ale serio - organizatorzy to jacyś debile
#warszawa #polska #rower #wydarzenia
Jako ciekawostkę dodam, że była w tym wyścigu kategoria dla seniorów 70+
Zgłosiło się 3 dziadków i jedna babcia. Wszyscy czworo skończyli w szpitalu
Już pomijam samobójców którzy biorą udział w czymś takim, ale serio - organizatorzy to jacyś debile
#warszawa #polska #rower #wydarzenia
źródło: HLZYMfWXAAAgM2b
Pobierz
lubie-sernik +73
Podoba mi się w Ao Nang mimo, że to bardzo turystyczne miejsce. To takie Tajskie Władysławowo jak już ktoś tu pisał xD
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
Miałem tu być do jutra, ale przedłużyłem pobyt do soboty. W sobotę płynę na Kho Pi Pi a w międzyczasie pozwiedzam inne Wyspy.
Dzisiaj byłem na Railay Beach. Popłynąłem tam łódką, na którą ledwo wszedłem, bo trzeba było wejść po drabince. A ja nie mam w 100% sprawnej nogi. Ale jakoś się
źródło: 1
Pobierz

Witam Mirki,
wybieram się w listopadzie na trzy dni na #floryda #usa, a konkretniej to do #miami. Zastanawiam się co w tym czasie mógłbym tam zobaczyć. Myślałem o wycieczce na Key West oraz o Everglades Safari Park Airboat Tour. Zastanawiam się jednak czy zdążę to wszystko obskoczyć, bo sama wycieczka na Key West to 14 godzin. W grę wchodzi jeszcze rejs wzdłuż wybrzeża, podczas którego można zobaczyć domy bogaczy.
1. Co byście mi polecili z tych atrakcji? Może coś innego?
2. Na jakiej stronie szukać tego typu wycieczek? Póki co korzystałem z getyourguide.
3. Jak wygląda komunikacja miejska w Miami? Interesuje mnie kwestia transportu z lotniska do hotelu. Widziałem, że z lotniska na stację kolejową jeździ Mia Mover a dalej to Metrobus.
4. Czy to Mia Mover jest płatne? Czy mam na coś uważać przy kupnie biletu?
#podroz #podroze #turystyka #pytanie #podrozujzwykopem
#pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale ogólnie nic nie napisałeś czy to twój pierwszy raz na Florydzie, po co lecisz, co lubisz robić, czego nie lubisz, więc takie wróżenie z fusów co ci się może spodobać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim tez bede na flordzyie w listopadzie ale na 2 tygodnie w tym miami i key west na 2 noce. W necie znajdiesz liste atrakcji w tym ocean drivelittle havana itd.. W miami jest komunikacja miejska i oczywiscie ubery. Jak zrobisz juz research to daj znac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak kumle kreca nosem na 80 dollarow bedac w miami to niech lepiej doinwestuja xD w restuaracji nie spodziewaj sie wydaj mniej niz 40 za posilek.
W mimi poruszalam sie uberem I pieszo. Generalnie mialam cadillaca wynajetego na 2 tyg ale jezdzilam po calej florydzie.