Wpis z mikrobloga

Mam o sobie tak niskie zdanie, że nigdy nie próbowałam sobie nikogo znaleźć, bo nie wyobrażam sobie siebie w związku i boję się , a jakby ktoś się pojawił, to staję się dla niego odpychająca. Szans

@mirko_anonim: osobowość unikająca

jeśli nie masz nadwagi, to jesteś ładniejsza niż 50 % kobiet ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

nie uważam się - wbrew pozorom - za przegrywa. Poza sferą relacji z mężczyznami żyję sobie spokojnie, stabilnie i całkiem dobrze.

No widzisz jak mam dokładnie odwrotnie tylko miłość mi się udała w życiu a cala reszta nie i uważam się za przegrywa.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezawisły-wojownik-97: nie każdy "przegryw" wygląda jak Quasimodo, są tu typy w podobnym wieku też bez żadnych doświadczeń, mnie np. brzydzą prostytutki, i poza poważną relacją sobie nie wyobrażam tego robić, tylko że praktycznie nie istnieją wolne baby z czystą kartą w moim wieku

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lexico

Mam wrażenie, że zgarnęłam najgorsze cechy właśnie osobowości unikającej i lękowej. Wygryw! Nadwagi nie mam, ale jestem bardzo wysoka (179 cm), a to w przypadku kobiet się równoważy z dodatkowymi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jest mnóstwo osób w tym wieku, które nigdy nie były w poważnym związku (albo w ogóle żadnym), postaraj się zadbać o wygląd na tyle na ile to możliwe i bez kompleksów spróbować kogos poznać. Przy właściwej osobie brak doświadczenia nie będzie przeszkodą, tym bardziej że jesteś kobietą. A 30 lat to naprawdę malutko, sporo starsze kobiety mają duże wzięcie, naprawdę.
  • Odpowiedz