Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mnóstwo okazji na przypadkowe przespanie to się trafiało w wieku do 25 lat. Nawet bez większego wysiłku, później „stabilizacja” życia i takich okazji coraz mniej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
aktywny-nomada-69: Dzisiaj pisałam podobnego posta, ale z punktu widzenia 30letniej baby (ale mój większy wysryw, a ja obiektywnie -2/10) xD potrzebny mem 'now kiss'

Podobno mężczyźnie trudniej na tinderze, kobiety są mniej zdesperowane :( ale jeśli faktycznie jesteś 7/10, to nie powinieneś mieć problemów. Nie spalabym z kimś, kto ci się nie podoba. Na miejscu takiej kobiety czułabym się upokorzona taką sytuacją i wykorzystana.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobrze już abstrahując od tego 7/10 nawet jak jesteś zdrowym kolesiem heteroseksualnym - to co Ty robiłeś w swoim prime time biologicznym w wieku między 16-30 lat czyli przez 14 lat?

tj. jakby ten silny zwierzęcy popęd pcha mężczyzn do różnych kwestii od wizyty na divach po związek czy chociaż numerek z grubą babą czy jakąś tam szkaradą

to Ty nigdy tej potrzeby nie czułeś (aseksualny) czy ją tłumiłeś masturbacją, czy
  • Odpowiedz
@Dietetyq: "już naprawdę bardziej rozumiem przegrywa co on chce ale nie może i finalnie ma resentyment do kobiet czy nawet w mizoginię popada, niż kolesia który oj jakoś tak wstydliwy był i nigdy nie było okazji na nic xd" - przeciez to jest jedno i to samo, skad idea, ze OP to nie przegryw?
  • Odpowiedz
przeciez to jest jedno i to samo, skad idea, ze OP to nie przegryw?

@Dorydy: Z wyglądu 7/10, 179cm czyli trochę manlet

przynajmniej jeśli się tak opisuje to jego problem tkwi w głowie a nie obiektywnie w fizyczności
  • Odpowiedz
@Dietetyq: jestem w troche podobnej sytuacji do OPa, 179 do 180, nie wiem czy 7/10 ale nigdy nie bylem gruby, sylwetka ok, 70kg wycieta, twarz ok bez zadnych oczywistych mankamentow.
Byc moze moje problemy pochodza z mentala, ale nie lubie takiego pisania "problem tkwi w głowie", jakby w odróżnieniu od wyglądu było to coś łatwego do zmiany. Prawdopodobnie moj mental pochodzi od traum z dziecinstwa i faktu, ze znecali sie
  • Odpowiedz