Aktywne Wpisy

annlupin +19
wgl jakie filmy na walentynki najlepiej

Iudex +48
O esuu, rzadko tramwajem jeżdżę i zapominam, że w cenie biletu jest kino darmowe xD
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność

No na pewno xd
"obiektywnie jestem 7/10" XDDD
Podobno mężczyźnie trudniej na tinderze, kobiety są mniej zdesperowane :( ale jeśli faktycznie jesteś 7/10, to nie powinieneś mieć problemów. Nie spalabym z kimś, kto ci się nie podoba. Na miejscu takiej kobiety czułabym się upokorzona taką sytuacją i wykorzystana.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
I trochę odklejony xD
a ja wierze OP-owi... co to jest 7/10 w dzisiejszych czasach?! Trochę przeżyłem i wiem po sobie i innych że wcale nie jest łatwo i łatwo też przespać swój prime time
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
tj. jakby ten silny zwierzęcy popęd pcha mężczyzn do różnych kwestii od wizyty na divach po związek czy chociaż numerek z grubą babą czy jakąś tam szkaradą
to Ty nigdy tej potrzeby nie czułeś (aseksualny) czy ją tłumiłeś masturbacją, czy
@Dorydy: Z wyglądu 7/10, 179cm czyli trochę manlet
przynajmniej jeśli się tak opisuje to jego problem tkwi w głowie a nie obiektywnie w fizyczności
Byc moze moje problemy pochodza z mentala, ale nie lubie takiego pisania "problem tkwi w głowie", jakby w odróżnieniu od wyglądu było to coś łatwego do zmiany. Prawdopodobnie moj mental pochodzi od traum z dziecinstwa i faktu, ze znecali sie